Το vima.gr προτείνει για την Παρασκευή 2 Μαρτίου

Τηλεπαιχνίδι

«Deal» ALPHA, 18.00
Είκοσι δύο κουτιά που κρύβουν την έκπληξη. Ενας τραπεζίτης έτοιμος να τα δώσει όλα. Ενας παρουσιαστής που ξέρει εδώ και χρόνια να μοιράζει το παιχνίδι ισόποσα ανάμεσα στην αγωνία, στο χιούμορ και στη διασκέδαση. Οι κανόνες είναι απλοί: Ο παίκτης πρέπει να ανοίξει τα 22 κουτιά που βρίσκονται στο στούντιο, να δεχθεί ή να απορρίψει τις δελεαστικές προσφορές του Τραπεζίτη, με στόχο να κερδίσει 60.000 ευρώ. Παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος.


Ξένη σειρά

«The affair» EΡΤ1, 23.00
Η ανεξήγητη απουσία του Νόα στέλνει την Ελεν σε ένα ταξίδι ανακαλύψεων και αποκαλύψεων, που την ταράζουν και τη στενοχωρούν. Στο μεταξύ, ο Νόα αναγκάζεται να επιστρέψει σε ένα μέρος το οποίο έχει περάσει τη ζωή του προσπαθώντας να αποφύγει και επιχειρεί να φτιάξει τη σχέση του με τον Μάρτιν προτού να είναι πολύ αργά.


Ξένη ταινία

«Hitman: Εκτελεστής 47» STAR, 23.00
Ο Πράκτορας 47 είναι ένας πληρωμένος δολοφόνος, δουλεύει για το «Πρακτορείο» και σκοτώνει για μετρητά. Οταν όμως παγιδεύεται σε μια πολιτική πλεκτάνη, καταλήγει να καταδιώκεται από την Interpol και τον Ρωσικό Στρατό, ενώ ταξιδεύει στην Ανατολική Ευρώπη. Για να επιβιώσει, θα πρέπει να ανακαλύψει ποιοι τον έχουν παγιδεύσει και γιατί θέλουν να τον βγάλουν από τη μέση. Η μεγαλύτερη απειλή για την επιβίωσή του όμως είναι η εμφάνιση συνείδησης και τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που προκύπτουν από τη γνωριμία του με ένα όμορφο τραυματισμένο κορίτσι. Ενα από τα πιο δημοφιλή video games όλων των εποχών, το «Hitman: Εκτελεστής 47», παρουσιάζεται στη μεγάλη οθόνη από τον σεναριογράφο Σκιπ Γουντς. Πρωταγωνιστούν οι Ντάγκρεϊ Σκοτ, Τίμοθι Ολιφαντ, Ούλριχ Τόμσεν. (Γαλλία / ΗΠΑ, 2007, 86′).

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.