To vima.gr προτείνει για την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου

Ελληνική σειρά
«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»
ALPHA, 21.00
Ο Μπάμπης θέλει χρόνο γι’ αυτόν. Γι’ αυτό και στο ταξίδι του στην Αθήνα κανονίζει να πάει με τον Σωκράτη κι όχι με την Ξένια. Η Ξένια όμως μένει παραπονεμένη. Μια εφαρμογή γνωριμιών, το e-kamaki, εισβάλλει στη ζωή του Αγγελου και της Βέλης. Οι απανωτές νίκες της ομάδας πρέπει να εορταστούν με έξοδο σε ταβέρνα, αλλά η ταβέρνα γίνεται μπουζούκια και στη συνέχεια στριπτιζάδικο. Τα ευρήματα της επόμενης μέρας κάνουν τη Βούλα να θέλει να πνίξει τον Μηνά. Η Μαρίνα και ο Ηλίας επιστρέφουν από το Παρίσι. Η Μαρίνα συνειδητοποιεί ότι δεν έχει τίποτα να αφηγηθεί στον κόσμο, καθώς πέρασε όλο το ταξίδι πηγαίνοντας από μπουτίκ σε μπουτίκ.
Ξένη σειρά
«Deadlywomen»
ΣΚΑΪ, 00.30
Στη σειρά ντοκιμαντέρ «Deadly Women» η Κάντις ντε Λονγκ, σε συνεργασία με ψυχολόγους, εγκληματολόγους και ιατροδικαστές, μας βάζει στον μυστικό κόσμο μιας διεστραμμένης αδελφότητας που αποτελείται αυστηρά από γυναίκες δολοφόνους. Στο σημερινό επεισόδιο με τίτλο «Senseless slayings» δύο γυναίκες υπό την επήρεια ναρκωτικών αφαιρούν ζωές σχεδόν για διασκέδαση και χωρίς καμία ενοχή, ενώ μια άλλη επιλέγει τον φόνο γιατί θεωρεί το διαζύγιο μεγαλύτερη αμαρτία απ’ αυτόν.
Ξένη ταινία
«The Prince»
STAR, 22.40
Ο Πολ είναι μηχανικός αυτοκινήτων και ζει σε μια μικρή πόλη στην Πολιτεία του Μισισίπι. Η κόρη του Μπεθ σπουδάζει σε άλλη πόλη, αλλά λίγες μέρες πριν επιστρέψει στο πατρικό της ο Πολ χάνει κάθε επικοινωνία μαζί της. Ανήσυχος αποφασίζει να πάει να τη βρει και σύντομα διαπιστώνει πως έχει μπλέξει στο κύκλωμα ενός μεγαλεμπόρου ναρκωτικών. Πρωταγωνιστούν οι Μπρους Γουίλις, Τζέισον Πάτρικ, Τζον Κιούζακ, Κέρτις «50 Cent» Τζάκσον, Τζία Μαντένια. (ΗΠΑ/Αγγλία, 2014, 84′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.