Το vima.gr προτείνει για τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου

Ελληνική σειρά
«Το Τατουάζ» ALPHA, 21.50
Η απόπειρα αυτοκτονίας της Αννας σοκάρει τον Τόνι. Την ίδια στιγμή η Αμαλία αναστατώνεται ακούγοντας τυχαία τον Θεοχάρη στο τηλέφωνο να εξομολογείται με πάθος στη Βέρα το πόσο τη ζηλεύει. Η προφυλάκιση του Αγγελου συγκλονίζει την οικογένεια Μελά, κυρίως την Αφροδίτη, που ξεσπά σε όλους γύρω της, κατηγορώντας τους. Οι τύψεις και ο υψηλός πυρετός οδηγούν τον Ορφέα σε παραλήρημα, με κίνδυνο να αποκαλύψει τη σκοτεινή του πλευρά.


Ξένη σειρά
«Οι έξι αδελφές» ΕΡΤ1, 18.30
Ο Ροδόλφο επιδιώκει να αλλάξει τον τρόπο παραγωγής στα Υφάσματα Σίλβα, με σκοπό το μεγαλύτερο κέρδος. Η Ντιάνα τον αφήνει να πάρει τα ηνία, για να καταλάβει ο ίδιος τις δυσκολίες της διεύθυνσης ενός εργοστασίου. Ο Μπενίτο ανακοινώνει στον Λουίς ότι δεν πρόκειται να τον βοηθήσει ξανά και του ομολογεί ότι εκείνος επέστρεψε τον Φερναντίτο στο σπίτι των Σίλβα. Ο Λουίς όμως και η Μαρίνα ανακαλύπτουν έναν νέο τρόπο για να εκδικηθούν τις αδελφές, όταν μαθαίνουν ότι ο νέος γιατρός είναι Εβραίος. Η Σίλια απογοητεύεται όταν μαθαίνει ότι δεν θα καταφέρει τελικά να συναντήσει τα μέλη του κοινοβουλίου.


Ξένη ταινία
«Οι αναλώσιµοι» STAR, 22.10
Μια ομάδα έξι άριστα εκπαιδευμένων μισθοφόρων, γνωστή ως «The Expendables», προσλαμβάνεται από τον μυστηριώδη κύριο Τσερτς με σκοπό να ανατρέψει τον δικτάτορα ενός νησιού που βρίσκεται κοντά στη Βραζιλία. Στο κατόπι τους όμως βρίσκονται ένας πράκτορας της CIA, ο ψυχωτικός σωματοφύλακάς του και ένα πρώην μέλος της ομάδας, που αναζητεί εκδίκηση. Ο Σιλβέστερ Σταλόνε πρωταγωνιστεί και υπογράφει τη σκηνοθεσία και το σενάριο της ταινίας. Πρωταγωνιστούν οι Μπρους Γουίλις, Ερικ Ρόμπερτς, Σιλβέστερ Σταλόνε, Ντολφ Λούντγκρεν, Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Τζετ Λι, Τζέισον Στέιθαμ, Μίκι Ρουρκ. (ΗΠΑ, 2010, 95′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.