Αθλητικό πρόγραμμα

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ ανδρών 2019

ΕΛΛΑΔΑ-ΕΣΘΟΝΙΑ
ΕΡΤ1, 18.30
Ψυχαγωγική εκπομπή
«Dancing with the stars» ANT1, 21.00
Η Ευαγγελία Αραβανή μάς παρουσιάζει διάσημους Ελληνες που σχηματίζοντας ζευγάρια με επαγγελματίες χορευτές διαγωνίζονται σε μια διαφορετική ballroom ή latin χορογραφία. Η αξιολόγησή τους γίνεται από την κριτική επιτροπή που αποτελείται από την Γκαλένα Βελίκοβα, τον Αλέξη Κωστάλα, την Ελεονώρα Μελέτη και τον Γιώργο Λιάγκα. Παράλληλα, ο Σάββας Πούμπουρας μας μεταφέρει το κλίμα και τις αντιδράσεις backstage, καθ’ όλη τη διάρκεια του live show.


Eλληνική σειρά
«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»
ALPHA, 21.00
Η Βέλη πείθει τον Αγγελο να φιλοξενήσουν τον μικρό Κωστάκη για μια-δυο ημέρες. Βέβαια, το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο Κωστάκης είναι φίδι. Ενα αίτημα φιλίας στο facebook από τον πρώτο έρωτα της Ξένιας φέρνει αναστάτωση ανάμεσα στον Μπάμπη και στην Ξένια. Ο Μηνάς, από την καλή του την καρδιά, ρίχνει έξω τον οικονομικό προϋπολογισμό του μήνα. Η Βούλα, που τον θεωρεί μεγάλο κορόιδο, πάει να διορθώσει την κατάσταση, αλλά τα κάνει χειρότερα. Η Μαρίνα και ο Ηλίας ετοιμάζονται για Παρίσι. Την τελευταία στιγμή ωστόσο η Μαρίνα θα πάθει μια μικρή κρίση ταυτότητας, που θα απειλήσει το ταξίδι τους.


Ξένη ταινία
«Σε εχθρικό έδαφος» ΣΚΑΪ, 23.59
Ο Κρις Μπάρνετ είναι ένας πιλότος καταδιωκτικού αεροσκάφους που διψάει για δράση, καθώς έχει πολύ καιρό να αναλάβει μια καθαρά μαχητική αποστολή. Κατά τη διάρκεια μιας αναγνωριστικής πτήσης φωτογραφίζει ένα σημείο στρατιωτικού ενδιαφέροντος και ο εχθρός καταφέρνει να τον καταρρίψει. Τώρα, παγιδευμένος σε εχθρικό έδαφος, θα πρέπει να ξεφύγει απ’ όλους όσοι τον καταδιώκουν. Πρωταγωνιστούν οι Οουεν Γουίλσον, Τζιν Χάκμαν, Χοακίμ Ντε Αλμέιντα, Ντέιβιντ Κιθ. (ΗΠΑ, 2001, 106′)

HeliosPlus