Ελληνική σειρά
«Το Τατουάζ»
ALPHA, 21.50
Η Αννα και ο Τόνι παγώνουν μόλις καταλαβαίνουν ότι η ντίλερ είναι νεκρή. Πάνω στον πανικό τους, κάνουν κάποιες λανθασμένες κινήσεις και εκεί τους περιμένει μια ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη! Ο Θεοχάρης με τη Βέρα έρχονται πολύ κοντά και η Αμαλία από ένστικτο καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά. Ο Σάκης θέτει όρους και λέει στην Ολγα ότι τα δικαιώματα που έχει ο Αλέξανδρος απέναντι στη Λήδα είναι περιορισμένα. Η Μαργκώ δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο στον Τόνι, γεγονός που τον παραξενεύει πολύ. Ο Αλέξανδρος υποτίθεται πως συναντιέται για πρώτη φορά με τον Στέφανο, από κάπου όμως τον ξέρει.


Ξένες ταινίες
«Κωδικό όνομα UNCLE»
STAR, 22.45
Με φόντο τις αρχές της δεκαετίας του ’60, στο πλαίσιο μιας αποστολής, ο Σόλο, πράκτορας της CIA, και ο Κουριάκιν, πράκτορας της KGB, αφήνουν στην άκρη την επί μακρόν αντιπαλότητά τους, προκειμένου να σταματήσουν μια μυστηριώδη διεθνή εγκληματική οργάνωση που έχει στόχο να αποσταθεροποιήσει την εύθραυστη ισορροπία μέσω των πυρηνικών όπλων και της τεχνολογίας. Το μόνο στοιχείο που έχουν στη διάθεσή τους είναι η κόρη ενός εξαφανισμένου γερμανού επιστήμονα, μέσω της οποίας θα μπορέσουν να διεισδύσουν στους κόλπους της οργάνωσης. Πρωταγωνιστούν οι Χιου Γκραντ, Τζάρεντ Χάρις, Αλίσια Βικάντερ, Χένρι Καβίλ, Αρμι Χάμερ, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Λούκα Καλβάνι. (ΗΠΑ, 2015, 116′)
«Το ξέφωτο»
ΣΚΑΪ, 23.00
Ο Γουέιν και η Αϊλίν Χέις ζουν ευτυχισμένοι το αμερικανικό όνειρο, μέχρι την ημέρα που ο Γουέιν πέφτει θύμα απαγωγής. Οι λεπτομερείς έρευνες του FBI μετατρέπουν και την ίδια την Αϊλίν σε θύμα, ενώ οι ανακρίσεις φέρνουν στο φως μια ζωή που δεν είναι καθόλου όπως φαίνεται, γεμάτη υποψίες, μυστικά και απωθημένα. Πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Γουίλεμ Νταφόε, Ελεν Μίρεν, Αλεσάντρο Νιβόλα. (ΗΠΑ / Γερμανία, 2004, 95′)

HeliosPlus