Ελληνική σειρά
«Ελα στη θέση μου»
ALPHA, 20.00
Τι είπε ο Αχιλλέας στη Ρενάτα στη μυστική τους συνάντηση; Το μυστήριο αρχίζει να ξεδιπλώνεται, αλλά δεν θα αρέσει καθόλου στη Βασιλίνα, που κάνει τα πάντα για να μάθει την αλήθεια. Εν τω μεταξύ, ένας πολύ αλλαγμένος Δαμιανός επιστρέφει στην εταιρεία και αναστατώνει τους πάντες, ενώ η Λατάνια πέφτει σιγά-σιγά με τα φιλιά του Φώτη. Ο Βλάσης δεν βρίσκει πουθενά χρήματα, αλλά ο Αγγέλου τον προσεγγίζει με νέα πρόταση.
Ελληνική ταινία
«Η γεύση της αγάπης»
ALPHA, 21.50
Ο Αρης, ένας μοναχικός άντρας 48 χρόνων, ζει με μια νεαρή όμορφη κοπέλα που προβλέπει και εκπληρώνει κάθε του επιθυμία χωρίς να ζητεί τίποτα σε αντάλλαγμα, μια και η ίδια είναι ρομπότ και το έτος είναι το 2038. Η ELLi έχει τέλεια ανθρώπινη μορφή, ενώ διαθέτει την πιο προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη και πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα του Αρη, λειτουργώντας ως η ιδανική προσωπική βοηθός, μέχρι που το λειτουργικό της σύστημα αναβαθμίζεται με τεχνητά συναισθήματα και νιώθοντας πλέον παραμελημένη απαιτεί να μάθει «τι είναι η αγάπη». Πρωταγωνιστούν Φάνης Μουρατίδης, Δημήτρης Κίτσος, Μελισσάνθη Μάχουτ, Φιόνα Γεωργιάδη, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Ελενα Χαρμπίλα, Νατάσα Εξηνταβελώνη. (Ελλάδα, 2018)
Ξένη ταινία
«Transporter
STAR, 22.30
O Φρανκ Μάρτιν έχει πλέον εξειδικευτεί στη διακίνηση ειδικών εμπορευμάτων με το αυτοκίνητό του. Η τελευταία αποστολή που έχει αναλάβει είναι ως οδηγός της πλούσιας αλλά και συνάμα μυστηριώδους οικογένειας Μπίλινγκς να μεταφέρει τον μικρό τους γιο, τον Τζακ, στο σχολείο. Μια συμμορία παρανόμων, που έχει στήσει ένα παρανοϊκό σχέδιο, θα προσπαθήσει να απαγάγει τον Τζακ, με συνέπεια ο Φρανκ να πρέπει να βάλει σε εφαρμογή όλα όσα έχει μάθει στις Ειδικές Δυνάμεις του βρετανικού Στρατού. Πρωταγωνιστούν οι Τζέισον Στέιθαμ, Μάθιου Μοντίν, Αλεσάντρο Γκάσμαν, Αμπερ Βαλέτα (Γαλλία/ΗΠΑ, 2005, 78′)

HeliosPlus