Ελληνική σειρά
«Κάτι χωρισμένα παλικάρια»
ANT1, 21.05
Ο Αντώνης μαθαίνει ότι η Ιουλία τού είπε ψέματα για το πρόβλημα με την καρδιά της και αποφασίζει να γυρίσει στο σπίτι των ανδρών και να χαρεί τον έρωτά του με την Πηνελόπη. Την ίδια στιγμή ο Χριστόφορος μετακομίζει ξανά στο σπίτι με τη Βιολέτα προσπαθώντας να κάνουν μια νέα αρχή. Παράλληλα, ο Πέτρος αποφασίζει να συγκατοικήσει με τη Δανάη και στέλνουν τον Αγγελο να μείνει στο σπίτι των εργένηδων.
Ξένες ταινίες
«Ο άνθρωπος με τις σιδερένιες γροθιές»
(The man with the iron fists)
STAR, 22.45
Στην Κίνα την εποχή της φεουδαρχίας, ένας σιδηρουργός όπλων, που ζει σε ένα μικρό χωριό, αναγκάζεται να υπερασπιστεί τον εαυτό του και τους συγχωριανούς του με τον πατροπαράδοτο Kung Fu τρόπο. Ικανοί πολεμιστές, ατρόμητοι μισθοφόροι και ένας φαινομενικά απλός σιδεράς, ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια σε μια θανάσιμη απειλή. Πρωταγωνιστούν οι Ράσελ Κρόου, RZA, Λούσι Λιου, Ντέιβ Μπαουτίστα. (ΗΠΑ, 2012, 85′)
«Η μεγάλη ληστεία»
(American heist)
ALPHA, 23.50
Ο Τζέιμς, προσπαθώντας να αφήσει πίσω του το σκοτεινό παρελθόν του, γνωρίζει μια όμορφη κοπέλα, βρίσκει εργασία ως μηχανικός και αρχίζει να κάνει επιτέλους όνειρα για ένα πιο φωτεινό μέλλον. Οταν όμως ο αδελφός του, Φράνκι, αποφυλακίζεται θα προσπαθήσει να τον συναντήσει. Αν και ο αδελφικός δεσμός είναι ισχυρός, η σχέση τους δεν είναι εύκολη, αφού ο Τζέιμς δεν μπορεί να ξεχάσει ότι ο μεγάλος αδελφός του ήταν η αιτία της δικής του δεκαεξάμηνης φυλάκισης στο παρελθόν. Τα πράγματα χειροτερεύουν όταν οι δουλειές τους αρχίζουν να παίρνουν πάλι την κάτω βόλτα. Τότε ο Φράνκι δε θα αργήσει να προτείνει ως λύση τη ληστεία μιας τράπεζας στη Νέα Ορλεάνη. Πρωταγωνιστούν οι Εϊντριεν Μπρόντι, Χέιντεν Κρίστενσεν, Τζορντάνα Μπρούστερ, Τόρι Κίτλες. (ΗΠΑ, 2014, 87′)

HeliosPlus