Παρατράγουδα στο γραφείο 131 της Βουλής όπου γίνεται η ανάγνωση της δικογραφίας Novartis

Συνεχίζεται η ανάγνωση της δικογραφίας για την υπόθεση Novartis στην αίθουσα 131 της Βουλής από τα εμπλεκόμενα

Συνεχίζεται η ανάγνωση της δικογραφίας για την υπόθεση Novartis στην αίθουσα 131 της Βουλής από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα και τους βουλευτές που ενδιαφέρονται.

Δεν λείπουν μάλιστα και τα επεισόδια με χαρακτηριστικό αυτό που συνέβη με την πρώην διοικητή του ΕΟΦ και πρώην βουλευτή του ΠαΣοΚ Δ. Λιντζέρη, το όνομα του οποίου αναφέρεται στην δικογραφία και οδήγησε στην αποβολή του από την αίθουσα καθώς φωτογράφιζε με το κινητό του τηλέφωνο την δικογραφία.

Σύμφωνα με πηγές της Βουλής, ο κ. Λιντζέρης προσήλθε προκειμένου να ενημερωθεί για το περιεχόμενο της δικογραφίας και την εμπλοκή του ονόματός του στις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων. Ο ίδιος όμως δεν αρκέστηκε στην ανάγνωση του φακέλου αλλά τράβηξε και φωτογραφίες με το κινητό του παρότι απαγορεύεται ρητά κάτι τέτοιο.

Ο αστυνομικός της φρουράς της Βουλής που αντιλήφθηκε το γεγονός ενημέρωση τον Ειδικό Γραμματέα της Βουλής Κων. Βασιλάκη και τις αρμόδιες υπηρεσίες και απαιτήθηκε από τον κ. Λιντζέρη να διαγράψει ενώπιόν τους τις φωτογραφίες και κατόπιν αποβλήθηκε από την αίθουσα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες κοινοβουλευτικές πηγές, κάτι ανάλογο συνέβη και με τον πρώην υπουργό και νυν βουλευτή της ΝΔ Μ. Σαλμά, το όνομα του οποίου επίσης αναφέρεται στην δικογραφία.

Ο ίδιος προσήλθε στο γραφείο 131 για να αναγνώσει την δικογραφία και τράβηξε φωτογραφίες, τις οποίες όπως του ζητήθηκε αρμοδίως διέγραψε χωρίς πάντως να αποβληθεί από την αίθουσα, καθώς είναι εν ενεργεία βουλευτής.

Κατά τα λοιπά, ήδη έχουν φωτοτυπηθεί τα 10 αντίτυπα της δικογραφίας προκειμένου να δοθούν στα εμπλεκόμενα πρόσωπα που έχουν ζητήσει αντίγραφο.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.