Ελληνική σειρά
«Το Τατουάζ» ALPHA, 21.50
Η Αμαλία και η Βέρα συναντιούνται για να μιλήσουν και να λύσουν τις διαφορές τους. Μια αιφνίδια επίσκεψη, όμως, τις βρίσκει και τις δύο απροετοίμαστες. Ο Αλέξανδρος στέλνει κάποιον να προσέχει την Αμαλία, αλλά το κρατάει κρυφό από την Αννα. Η Τατιάνα μαθαίνει ένα καινούργιο στοιχείο για την υπόθεση της Αμαλίας που ανατρέπει τα πάντα. Στο μεταξύ, εκείνη ανακαλύπτει διάφορα για την εταιρεία της Μαργκώς που την οδηγούν σε νέα συμπεράσματα.
Ξένες ταινίες
«Τζόκερ» (Wild card) STAR, 22.30
Ο Νικ Γουάιλντ εργάζεται ως σωματοφύλακας στο Λας Βέγκας. Εχει θανάσιμες δεξιότητες αλλά και πάθος για τον τζόγο. Οταν ένας πολύ καλός του φίλος θα πέσει θύμα ξυλοδαρμού, ξυπνάει η δίψα του για εκδίκηση, σύντομα όμως θα ανακαλύψει ότι τα έχει βάλει με τη μαφία. Βυθίζεται στον υπόκοσμο καθώς μαφία και Ενοπλες Δυνάμεις τον αναζητούν. Εχοντας ανεβάσει τα στοιχήματα, έχει να παίξει ένα τελευταίο παιχνίδι για να αλλάξει τη μοίρα του – και αυτή τη φορά είναι όλα ή τίποτα. Πρωταγωνιστούν οι Στάνλεϊ Τούτσι, Μίλο Βεντιμίλια, Σοφία Βεργκάρα, Τζέισον Στέιθαμ, Μάικλ Ανγκαράνο, Ντόμινικ Γκαρσία Λορίντο, Αν Χες, Τζέισον Αλεξάντερ. (HΠΑ, 2015, 82′)
«Ο συνήγορος» ΣΚΑΪ, 23.00
Ενας πλούσιος και ευυπόληπτος δικηγόρος που ετοιμάζεται να παντρευτεί την αρραβωνιαστικιά του βρίσκεται μπλεγμένος σε μια υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών. Αρχικά πιστεύει ότι θα γίνει πλούσιος χωρίς να συλληφθεί ποτέ. Σύντομα όμως όλα αλλάζουν και ο δικηγόρος θα αναγκαστεί να κάνει τα πάντα προκειμένου αυτός και η μέλλουσα σύζυγός του να παραμείνουν ζωντανοί. Πρωταγωνιστούν οι Μάικλ Φασμπέντερ, Πενέλοπε Κρουζ, Χαβιέρ Μπαρδέμ, Κάμερον Ντίαζ, Μπραντ Πιτ. (ΗΠΑ, 2013, 117′)

HeliosPlus