Ελληνική σειρά
«Ελα στη θέση μου»
ALPHA, 20.00
Η Μένη πέφτει πολύ χαμηλά για να απομακρύνει τη Ρενάτα από τη Sofo αλλά και για να κατακτήσει την καρδιά του Λεωνίδα. Στήνει με επιδεξιότητα την παγίδα στον υπολογιστή της Ρενάτας, καθιστώντας την ύποπτη για επιχειρηματική κατασκοπεία, και παράλληλα εκπαιδεύεται στην παραδοσιακή μαγειρική με τη βοήθεια ενός ανθρώπου του Λεωνίδα. Ενα από τα δύο όμως θα πετύχει! Η Σύλβια προσπαθεί να βάλει και πάλι στο παιχνίδι του dating τον καταρρακωμένο αδελφό της και να αναστήσει την επιχειρηματική της δράση.
Ξένη σειρά
«Οι έξι αδελφές»
ΕΡΤ1, 18.30
Η Σίλια συνεχίζει να είναι βυθισμένη στο πένθος της, όμως η Μπρούνα είναι αποφασισμένη να μην την αφήσει να καταστραφεί. Η Ντιάνα έχει προβλήματα στο εργοστάσιο και ζητά τη βοήθεια του Σαλβαδόρ, ο οποίος ωστόσο είναι πολύ απασχολημένος με τους αγώνες αυτοκινήτων. Ο Σίρο αποφασίζει να σταματήσει τη χρηματοδότηση της Ελίσα, ενώ η Μαρίνα ξεκινά την εκδίκησή της εναντίον της Μπιάνκα.
Ξένη ταινία
«The double»
STAR, 22.30
Στα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου, η δολοφονία ενός αμερικανού γερουσιαστή έχει έντονα τα «σημάδια» του διαβόητου ρώσου εκτελεστή με την κωδική ονομασία «Cassius 7». H CIA αναθέτει την υπόθεση στον Πολ Σέφερντσον, έναν βετεράνο πράκτορα που πλησιάζει τη συνταξιοδότηση και κυνηγάει –χωρίς επιτυχία –επί 25 χρόνια τον «Cassius 7». Ο Σέφερντσον είναι της άποψης ότι ο δράστης δεν είναι ο ίδιος ο Cassius αλλά κάποιος αντιγραφέας και αρχίζει να αναζητά τα ίχνη του με τη βοήθεια του Μπεν, ενός νεαρού πράκτορα του FBI, ο οποίος έχει μελετήσει τη δράση τόσο του Cassius όσο και του Σέφερντσον. Πρωταγωνιστούν οι Μάρτιν Σιν, Ρίτσαρντ Γκιρ, Τότεφ Γκρέις, Ταμέρ Χασάν. (ΗΠΑ, 2011, 90′)

HeliosPlus