Το vima.gr προτείνει για την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου

Ελληνικές σειρές
«Παρθένα Ζωή»
ΑΝΤ1, 19.00
Η Σοφία για ακόμη μία φορά δειλιάζει και δεν αποκαλύπτει στη Ζωή πως ο πατέρας της είναι ζωντανός και είναι ο Μαρκ Στάμος. Ο Μαρκ μαθαίνει ότι η Σοφία δεν είπε την αλήθεια και γίνεται έξαλλος μαζί της. Η Κατερίνα δίνει στον Παύλο ένα φυλαχτό που είχε ο ίδιος όταν ήταν μικρός και τον παροτρύνει να το χαρίσει στη Ζωή για το μωρό της. Ο Παύλος το κάνει προκαλώντας την οργή του Αρη, ο οποίος κατηγορεί την Κατερίνα ότι προορίζει τον Παύλο για πατέρα του παιδιού του.

«Το σόι σου»
ALPHA, 21.00
Καλοκαίρι του ’72. Ο Μενέλαος με την Αλεξάνδρα επισκέπτονται τα Μάταλα, όπως όλοι οι επαναστατημένοι νέοι της εποχής. Η Αλεξάνδρα δεν αντέχει φυσικά την ελευθεριότητα που επικρατεί και φεύγει αφήνοντας μόνο τον Μενέλαο. Ή μάλλον όχι εντελώς μόνο, αφού στη μεγάλη παρέα βρίσκονται διάφοροι φίλοι, μεταξύ των οποίων και η Ντόροθι. 45 χρόνια μετά, ο γιος της Ντόροθι, Τζέισον, στέλνει γράμμα στον Μενέλαο που του λέει πως είναι δικό του παιδί και έρχεται να τον γνωρίσει.
Ξένη ταινία
«Κούρσα θανάτου 2»
STAR, 22.45
Η οικονομία των ΗΠΑ έχει καταρρεύσει και καθώς η παρανομία αυξάνεται, ιδιωτικές φυλακές ανοίγουν σε όλη τη χώρα και η διαφθορά βασιλεύει σε αυτές. Το σωφρονιστικό ίδρυμα Terminal Island «φιλοξενεί» μερικούς από τους πιο βίαιους εγκληματίες στον κόσμο. Ο Καρλ Λούκας καταδικάζεται ισόβια και ενώ φαίνεται ότι θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του πίσω από τα κάγκελα, η αδίστακτη τηλεοπτική παραγωγός Σεπτέμπερ Τζόουνς εμφανίζεται αναζητώντας διαγωνιζόμενους για ένα βάναυσο νέο reality show, όπου οι φυλακισμένοι μάχονται ενάντια σε αυτοκίνητα-φονικές μηχανές. Πρωταγωνιστούν οι Σον Μπιν, Λουκ Γκος, Λόρεν Κόχαν, Βιγκ Ρέιμς, Τανίτ Φίνιξ Κόπλεϊ, Πάτρικ Λίστερ, Ντεόμπια Οπαρέι. (ΗΠΑ, 2010, 91′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.