Ελληνικές σειρές
«Παρθένα Ζωή»
ΑΝΤ1, 19.00
Η Σοφία για ακόμη μία φορά δειλιάζει και δεν αποκαλύπτει στη Ζωή πως ο πατέρας της είναι ζωντανός και είναι ο Μαρκ Στάμος. Ο Μαρκ μαθαίνει ότι η Σοφία δεν είπε την αλήθεια και γίνεται έξαλλος μαζί της. Η Κατερίνα δίνει στον Παύλο ένα φυλαχτό που είχε ο ίδιος όταν ήταν μικρός και τον παροτρύνει να το χαρίσει στη Ζωή για το μωρό της. Ο Παύλος το κάνει προκαλώντας την οργή του Αρη, ο οποίος κατηγορεί την Κατερίνα ότι προορίζει τον Παύλο για πατέρα του παιδιού του.

«Το σόι σου»
ALPHA, 21.00
Καλοκαίρι του ’72. Ο Μενέλαος με την Αλεξάνδρα επισκέπτονται τα Μάταλα, όπως όλοι οι επαναστατημένοι νέοι της εποχής. Η Αλεξάνδρα δεν αντέχει φυσικά την ελευθεριότητα που επικρατεί και φεύγει αφήνοντας μόνο τον Μενέλαο. Ή μάλλον όχι εντελώς μόνο, αφού στη μεγάλη παρέα βρίσκονται διάφοροι φίλοι, μεταξύ των οποίων και η Ντόροθι. 45 χρόνια μετά, ο γιος της Ντόροθι, Τζέισον, στέλνει γράμμα στον Μενέλαο που του λέει πως είναι δικό του παιδί και έρχεται να τον γνωρίσει.
Ξένη ταινία
«Κούρσα θανάτου 2»
STAR, 22.45
Η οικονομία των ΗΠΑ έχει καταρρεύσει και καθώς η παρανομία αυξάνεται, ιδιωτικές φυλακές ανοίγουν σε όλη τη χώρα και η διαφθορά βασιλεύει σε αυτές. Το σωφρονιστικό ίδρυμα Terminal Island «φιλοξενεί» μερικούς από τους πιο βίαιους εγκληματίες στον κόσμο. Ο Καρλ Λούκας καταδικάζεται ισόβια και ενώ φαίνεται ότι θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του πίσω από τα κάγκελα, η αδίστακτη τηλεοπτική παραγωγός Σεπτέμπερ Τζόουνς εμφανίζεται αναζητώντας διαγωνιζόμενους για ένα βάναυσο νέο reality show, όπου οι φυλακισμένοι μάχονται ενάντια σε αυτοκίνητα-φονικές μηχανές. Πρωταγωνιστούν οι Σον Μπιν, Λουκ Γκος, Λόρεν Κόχαν, Βιγκ Ρέιμς, Τανίτ Φίνιξ Κόπλεϊ, Πάτρικ Λίστερ, Ντεόμπια Οπαρέι. (ΗΠΑ, 2010, 91′)

HeliosPlus