Ξένες ταινίες
«Παίζοντας με την αγάπη» STAR, 17.45
Ο Τζορτζ (Τζέραρντ Μπάτλερ) είναι ένας διαζευγμένος πρώην ποδοσφαιριστής. Η πρώην σύζυγός του Στέισι (Τζέσικα Μπίελ) ετοιμάζεται να παντρευτεί έναν δικηγόρο και ο 9χρονος γιος του Λιούις θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής όπως ο πατέρας του. Oταν γίνεται προπονητής της ομάδας του Λιούις, ο Τζορτζ θεωρεί πως αυτός είναι ένας ιδανικός τρόπος για να έρθει ξανά κοντά με τη Στέισι και τον Λιούις. Δεν έχει υπολογίσει ωστόσο έναν σημαντικό παράγοντα –το σεξαπίλ του και την επίδραση που έχει αυτό στις μαμάδες των παιδιών που προπονεί. Ετσι οι περισπασμοί τον κρατούν μακριά από το να περνά χρόνο με τον γιο του. Πώς μπορεί ο Τζορτζ να επικεντρωθεί στο να γίνει ένας καλός πατέρας και ενδεχομένως να επανασυνδεθεί με τη Στέισι; (ΗΠΑ, 2012, 94′)

«Η αποπλάνηση ενός ξένου» MEGA, 22.30
Οταν η ρεπόρτερ Ροβένα Πράις μαθαίνει ότι ο φόνος της φίλης της σχετίζεται με τον πανίσχυρο ιδιοκτήτη διαφημιστικής εταιρίας Χάρισον Χιλ, αποφασίζει να κινηθεί υπόγεια για να βρει την αλήθεια. Προσλαμβάνεται λοιπόν στην εταιρεία του Χιλ και φλερτάροντας μαζί του στο Διαδίκτυο τον περικυκλώνει από παντού. Γρήγορα όμως συνειδητοποιεί ότι δεν είναι μόνη σε αυτό το παιχνίδι ταυτοτήτων. Οσο πιο πολύ αγγίζει την αλήθεια, βλέπει τι μπορεί να κάνει κανείς για να την κρύψει. Πρωταγωνιστούν οι Χάλι Μπέρι, Μπρους Γουίλις, Τζιοβάνι Ριμπίζι. (ΗΠΑ, 2007, 86′)
«Ο πόλεμος των Ρόουζ» ΣΚΑΪ, 00.45
Ο δικηγόρος Γκάβιν Ντ’ Αμάτο αφηγείται την ιστορία ενός φιλικού του ζευγαριού, του Ολιβερ και της Μπάρμπαρα, από την ημέρα που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν σε μια δημoπρασία, τον γάμο τους που διήρκεσε δεκαοκτώ χρόνια και τον επεισοδιακό χωρισμό τους. Πρωταγωνιστούν οι Κάθλιν Τέρνερ, Μάικλ Ντάγκλας, Ντάνι Ντε Βίτο. (ΗΠΑ, 1989, 116′)

HeliosPlus