Ελληνική σειρά
«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»
ALPHA, 21.00
Η Μαρίνα επηρεασμένη από τους πρόσφατους αρραβώνες του Πρίγκιπα Χάρι με μια «κοινή θνητή», αποφασίζει να παντρέψει τον γιο της με κάποια γαλαζοαίματη. Εφτασε η μέρα που ο Αγγελος θα αποχωριστεί τα γυαλιά του και φυσικά αυτό δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει έναν φοβητσιάρη Αγγελο, μια απαυδισμένη Βέλη και τον Σούπερμαν. Ο πρώτος αγώνας του ΑΟΦ έφτασε. Ο Μηνάς ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει ως αμυντικός χαφ τους Πάνθηρες Ανω Πλάτανου και είναι σίγουρος πως θα διεξαχθεί ένας τίμιος αγώνας. Ο Μπάμπης αρρωσταίνει από γρίπη και η ζωή της Ξένιας γίνεται δύσκολη. Ποιος είπε ότι οι άντρες δεν πονάνε;


Ξένες ταινίες
«Τιτανικός» STAR, 22.30
O Τζακ είναι ένας νεαρός τυχοδιώκτης που κερδίζει σε μια παρτίδα πόκερ ένα εισιτήριο για την τρίτη θέση στο παρθενικό ταξίδι του «Τιτανικού». Η Ρόουζ είναι μια γοητευτική νεαρή, ανώτατης κοινωνικής τάξης, που ταξιδεύει με τη μητέρα της και τον αρραβωνιαστικό της με το ίδιο υπερωκεάνιο. Οι ζωές των δύο νέων διασταυρώνονται τυχαία στο κατάστρωμα του επιβλητικού «Τιτανικού» και ένας παθιασμένος έρωτας γεννιέται. Η τραγωδία που θα ακολουθήσει θα τον μετατρέψει σε μια συγκλονιστική μάχη για επιβίωση. Πρωταγωνιστούν οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Βίκτορ Γκάρμπερ, Κέιτ Γουίνσλετ, Κάθι Μπέιτς, Γκλόρια Στιούαρτ, Μπίλι Ζέιν, Μπιλ Πάξτον. (ΗΠΑ, 1997, 180′)
«Σε επιφυλακή» ΣΚΑΪ, 23.00
Η δολοφονία ενός στελέχους των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ οδηγεί στο συμπέρασμα πως υπάρχει στην υπηρεσία κάποιος προδότης που θέλει να εξοντώσει τον πρόεδρο της Αμερικής. Οι αρχικές ενδείξεις οδηγούν προς μία κατεύθυνση, τον βετεράνο πράκτορα Πιτ Γκάρισον, και ο πρώην συνεργάτης του ξεκινά να αναζητεί τα ίχνη του. Πρωταγωνιστούν οι Μάικλ Ντάγκλας, Κίφερ Σάδερλαντ, Κιμ Μπάσινγκερ, Ευα Λονγκόρια. (ΗΠΑ, 2006, 108′)

HeliosPlus