Ελληνική σειρά
«Το Τατουάζ»
ALPHA, 21.50
Ο Θεοχάρης συμφωνεί να συνοδεύσει η Εμιλυ την Αμαλία στο ταξίδι της στην Ελλάδα. Η Βέρα επιμένει να μείνει η Αννα μαζί τους, μεγαλώνοντας τις ενοχές που νιώθει η Τατιάνα. Ο Τόνυ κυλά ξανά στα ναρκωτικά. Ο Ιωσήφ αρχίζει και πάλι τις εξωσυζυγικές σχέσεις. Στο μεταξύ, ο Αλέξανδρος και η Αννα συνεχίζουν να βρίσκονται κρυφά, με κίνδυνο να γίνουν αντιληπτοί. Η Μαργκώ επιπλήττει τη Νικόλ, αγνοώντας τις συνέπειες. Η ένταση που προκαλεί στον Ορφέα η απιστία της νεαρής σερβιτόρας στον άντρα της, τον οδηγεί σε λιποθυμικό επεισόδιο.


Ξένες ταινίες
«Mad Max: Ο δρόμος της οργής»
STAR, 22.30
O κόσμος έχει υποστεί μια τεράστια καταστροφή και οι άνθρωποι που έχουν επιβιώσει παλεύουν αναζητώντας τα βασικά υλικά. Μέσα στην έρημο θα συναντηθούν ο Μαξ (Τομ Χάρντι), ένας άντρας της δράσης που πιστεύει πως ο καλύτερος τρόπος για να επιβιώσεις είναι να περιπλανιέσαι μόνος σου, και η Φουριόζα (Σαρλίζ Θερόν), μια γυναίκα που πιστεύει ότι ο δρόμος για την επιβίωση βρίσκεται πέρα από την έρημο. Μαζί θα προσπαθήσουν να αποκαταστήσουν την τάξη. Ο τύραννος Immortan Joe (Χιου Κέις-Μπερν) όμως θα κυνηγήσει τους δύο αντάρτες. (ΗΠΑ/Αυστραλία, 2015, 109′)

«Τηλε…φονικός θάλαμος» ΣΚΑΪ, 23.00
Ο Στου Σέπαρντ χρησιμοποιεί έναν τηλεφωνικό θάλαμο στο κέντρο του Μανχάταν για να μιλήσει με την ερωμένη του χωρίς να τον αντιληφθεί η σύζυγός του, όμως θα το μετανιώσει πικρά, γιατί θα βρεθεί έρμαιο των δολοφονικών ενστίκτων ενός ελεύθερου σκοπευτή, ο οποίος τον σημαδεύει από μακριά. Αν κλείσει το τηλέφωνο, θα πεθάνει. Αν βγει από τον τηλεφωνικό θάλαμο, το ίδιο. Θα καταφέρει να νικήσει τον μυστηριώδη σκοπευτή σε αυτό το παιχνίδι γάτας – ποντικιού; Πρωταγωνιστούν οι Κόλιν Φάρελ, Φόρεστ Γουιτάκερ, Κέιτι Χολμς, Ράντα Μίτσελ. (ΗΠΑ, 2002, 81′)

HeliosPlus