Το Mauzac Cafe – Bar – Restaurant φιλοξενεί στην κουζίνα του, το Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου τον σεφ Θεόδωρο Σταμούλη, με ένα ειδικό μενού-degustation πέντε πιάτων (με γλυκό), φτιαγμένο με ιδιαίτερη φροντίδα.

Ο σεφ που δραστηριοποιείται κυρίως στο εξωτερικό, σε μια σύντομη παραμονή του στην Ελλάδα, θέλησε να μαγειρέψει και για τους Αθηναίους foodies μερικές από τις σπεσιαλιτέ του. Και στο Mauzac βρήκε πρόσφορο έδαφος, χάρη στην προθυμία των ιδιοκτητών να προσφέρουν στου ςπελάτες τους, και όχι μόνο, πάντοτε ιδιαίτερες εμπειρίες.

Το κρασί που θα ακολουθεί κάθε πιάτο είναι από το www.botilia.gr.