Ελληνική σειρά
«Ελα στη θέση μου»
ALPHA, 20.00
Η Μένη κατηγορεί τη Φαίη ότι εκείνη κρύβεται πίσω από το δημοσίευμα, ενώ η Αιμιλία ζητάει από τη Ρενάτα να ξεχάσει τον Αχιλλέα για το καλό της. Η κύηση της Φαίης διαταράσσεται από το άγχος που της προκαλεί η Μένη και νιώθει πλέον εγκλωβισμένη. Ο Λεωνίδας κάνει μία εκ βαθέων συζήτηση με τον Αχιλλέα σε σχέση με τα συναισθήματά του, ενώ ο Βλάσης ζητάει τη βοήθεια του Αχιλλέα για να πάρουν πίσω τις μετοχές πριν να είναι πολύ αργά. Σε ποιο σπίτι θα ζητήσει καταφύγιο η Φαίη; Θα δεχτεί ο Αχιλλέας να συνεργαστεί με τον Βλάση;
Ξένη σειρά
«Deadly women»
ΣΚΑΪ, 23.59
Σε μια ήσυχη και δεμένη συνοικία, οι γείτονες μπορούν να γίνουν καλοί και αξιόπιστοι φίλοι που προστατεύουν τον διπλανό τους και την περιουσία του. Τι γίνεται όμως όταν ένας αλλάξει στάση; Οταν «διεστραμμένα μυαλά» κάποιων γυναικών το πάρουν απόφαση, το «αγάπα τον πλησίον σου» μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε «μίσησε τον γείτονά σου».
Ξένη ταινία
«Speed
STAR, 22.30
Η Ανι Πόρτερ (Σάντρα Μπούλοκ) βρίσκεται με τον αγαπημένο της Αλεξ (Τζέισον Πάτρικ) σε μια υπέροχη κρουαζιέρα. Ο Αλεξ είναι αστυνομικός και δεν μπορεί να αγνοήσει την παράξενη συμπεριφορά ενός ταξιδιώτη, του Γκέιγκερ (Γουίλεμ Νταφόε). Οι υποψίες του αποδεικνύονται σωστές καθώς ο Γκέιγκερ είναι αυτός που δημιούργησε το σύστημα πληροφορικής του πλοίου αλλά στη συνέχεια απολύθηκε. Για να πάρει εκδίκηση, «σπάει» τους κωδικούς στο σύστημα πληροφορικής και καθορίζει μια υπερβολική ταχύτητα σε μια πορεία σύγκρουσης με ένα γιγαντιαίο πετρελαιοφόρο. Ο Αλεξ και η Ανι είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να τον σταματήσουν. (ΗΠΑ, 1997, 113′)

HeliosPlus