Ελληνική σειρά

«Παρθένα Ζωή»
ANT1, 19.00
Η Ζωή μαλώνει με τη Χρυσάνθη και τη Σοφία για τη φωτογραφία του πατέρα της και απαιτεί να μάθει περισσότερα για εκείνον. Ερχεται σε μεγάλη σύγκρουση μαζί τους και φεύγει για το σπίτι της Κικής. Ο Αρης δείχνει καχύποπτος απέναντι στον Μαρκ για την επικείμενη συνεργασία τους. Το άσχημο παρελθόν του τον βάζει σε σκέψεις για τα πραγματικά κίνητρα του Μαρκ. Η Μαρίνα αντιμετωπίζει τον Τζημάκη, που πλέον δεν κρύβει τις απειλητικές του διαθέσεις απέναντί της.

Ξένες ταινίες

«Αμνησία» (Before I go to sleep)
STAR, 22.40
Η Κριστίν ξυπνάει κάθε πρωί χωρίς να θυμάται τι έχει γίνει την προηγούμενη μέρα εξαιτίας ενός ατυχήματος. Δίπλα της είναι ο άνδρας της Μπεν, ο οποίος της εξηγεί ότι περνάει ένα μετατραυματικό σοκ και πρέπει να παραμένει στο σπίτι. Ομως όταν ένας γιατρός τη βοηθάει να ανακτήσει σταδιακά τη μνήμη της, η ηρωίδα ανακαλύπτει ότι κάποιος επιχείρησε να τη σκοτώσει. Αυτό θα την κάνει να αμφισβητήσει τα πάντα και να αναζητήσει την αλήθεια. Πρωταγωνιστούν οι Μαρκ Στρονγκ, Κόλιν Φερθ, Νικόλ Κίντμαν, Αν-Μαρί Νταφ. (Αγγλία/ΗΠΑ/Γαλλία/Σουηδία, 2014, 85′)
«Momentum»
ALPHA, 23.50
Η Αλεξ, μια γυναίκα με παρελθόν σε μεγάλες κλοπές, πείθεται από τον πρώην συνεργάτη της να αναλάβει μια τελευταία αποστολή. Οταν ένας αδίστακτος δολοφόνος μπει ξαφνικά στο παιχνίδι, η Αλεξ θα διαπιστώσει ότι η κλοπή διαμαντιών που της ανέθεσαν είναι μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου. Τώρα η Αλεξ θα πρέπει να διακρίνει τη μεγάλη εικόνα πίσω από τη ληστεία που της ανέθεσαν αλλά και να ρίξει φως στη σχέση μεταξύ των δύο ανδρών που την έβαλαν σε αυτό το αιματηρό παιχνίδι. Πρωταγωνιστούν οι Ολγκα Κουριλένκο, Τζέιμς Πιουρφόι, Μόργκαν Φρίμαν. (ΗΠΑ/ Νότια Αφρική, 2015, 96′)

HeliosPlus