Τηλεπαιχνίδι µαγειρικής
«MasterChef» STAR, 18.15
Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής θα αναδείξει τον επόμενο έλληνα MasterChef που πέρα από τον τίτλο θα κερδίσει και το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Στην κουζίνα του MasterChef οι παίκτες ξεπερνούν τα όριά τους σε ατομικές και ομαδικές δοκιμασίες. Την ταχύτητα, τη συνέπεια και τη δημιουργικότητά των παικτών κρίνουν τρεις κορυφαίοι σεφ, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, οι οποίοι εκτός από την αξιολόγηση των διαγωνιζομένων, έχουν και ρόλο μέντορα κατευθύνοντας και συμβουλεύοντάς τους.
Ξένες ταινίες
«Η συµµορία των δεκατριών»
ALPHA, 23.00
Οταν ο αδίστακτος ιδιοκτήτης καζίνο Γουίλι Μπανκ εξαπατά τον Ρούμπεν Τίσκοφ, μέλος της αρχικής συμμορίας των 11, ο Ντάνι και η υπόλοιπη συμμορία δεν έχουν άλλη επιλογή από το να συνεργαστούν για άλλη μια φορά, ώστε να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους. Ομως, το σχέδιο του Γουίλι Μπανκ είναι λίγο πιο περίπλοκο από όσο αρχικά νόμιζαν. Πρωταγωνιστούν οι Μπραντ Πιτ, Ματ Ντέιμον, Τζορτζ Κλούνεϊ, Αλ Πατσίνο, Ντον Τσιντλ. (HΠΑ, 2007, 112′)
«Οι γονείς της συµφοράς» (Little Fockers)
ANT1, 23.30
O Γκρεγκ βρίσκεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπος με τον πεθερό του Τζακ, με τον οποίο η σχέση τους βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί. Στην οικογένεια των Φόκερς τώρα υπάρχουν και τα δίδυμα παιδιά του ζευγαριού και ο Γκρεγκ θέλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του πεθερού του και να λάβει επιτέλους το χρίσμα της διαδοχής στην ιεραρχία της οικογένειας. Η σύγκρουση πεθερού – γαμπρού για άλλη μια φορά είναι αναπόφευκτη. Πρωταγωνιστούν οι Μπεν Στίλερ, Ρόμπερτ ντε Νίρο, Τζέσικα Αλμπα, Οουεν Γουίλσον, Μπάρμπαρα Στράιζαντ, Ντάστιν Χόφμαν. (ΗΠΑ, 2010, 89′)

HeliosPlus