Τηλεπαιχνίδι
«Stillstanding» AΝΤ1, 18.00
Ενας βασικός παίκτης, δέκα αντίπαλοι, έως και 30.000 ευρώ το έπαθλο και ένας νικητής, ο τελευταίος «επιζών», που θα καταφέρει να παραμείνει «όρθιος» μέχρι το τέλος. Στο τηλεπαιχνίδι το στοιχείο της ταχύτητας και του αιφνιδιασμού κυριαρχούν, ενώ οι τηλεθεατές θα «παγώνουν» τη στιγμή που ο παίκτης με τη λάθος απάντηση θα χάνει κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια του και θα πέφτει στο «κενό». Στην παρουσίαση η Μαρία Μπεκατώρου.


Ελληνική σειρά
«Το σόι σου» ΑLPHA, 21.00
Ο Βαγγέλης γυρίζει έξαλλος από το μαγαζί γιατί ο Μιχάλης έχει αποφασίσει να δώσει άδεια σε έναν υπάλληλο του χασάπικου. Η Χαρούλα, η Ολγα, η Μπέλα και ο Διονύσης, που είναι εκεί, βρίσκουν υπερβολική την αντίδρασή του και αναλύοντας την κατάσταση πιστεύουν ότι ο Βαγγέλης είναι ακόμα αρνητικά προκατειλημμένος απέναντι στον Μιχάλη εξαιτίας της πρώτης τους γνωριμίας. Τι συνέβη εκείνη τη μέρα και πώς άλλαξαν τα δεδομένα στις ζωές όλων;


Ξένη ταινία
«Η κατάσταση των πραγµάτων»
(State of play)
STAR, 22.10
Ενας ρεπόρτερ, ο Καλ Μακ Κάφρεϊ, καλείται να εξιχνιάσει μια δολοφονία που εμπλέκει κάποια από τα επιφανή πολιτικά πρόσωπα της χώρας, μεταξύ των οποίων και έναν φίλο του. Ο πολιτικός Στίβεν Κόλινς αποτελούσε το μέλλον του κόμματός του μέχρι τη στιγμή που η βοηθός και ερωμένη του βρίσκεται δολοφονημένη και τότε καλά κρυμμένα μυστικά κάνουν απειλητικά την εμφάνισή τους. Ο Μακ Κάφρεϊ βρίσκεται σε αδιέξοδο καθώς από τη μια θέλει να τιμήσει τη φιλία του με τον Κόλινς, από την άλλη όμως, λόγω των πιέσεων που δέχεται από την εφημερίδα του, αρχίζει να διερευνά τη σκοτεινή υπόθεση. Πρωταγωνιστούν οι Ράσελ Κρόου, Μπεν Αφλεκ, Ρέιτσελ Μακ Ανταμς, Βαϊόλα Ντέιβις, Ρόμπιν Ράιτ, Ελεν Μίρεν, Τζεφ Ντάνιελς. (ΗΠΑ, 2009, 114′)

HeliosPlus