Ελληνική σειρά
«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» ALPHA, 21.00
Η Ξένια επιμένει πως ο Μπάμπης έχει χάσει τη φόρμα του και πρέπει να αρχίσει γυμναστική. Ο Ηλίας θέλει ξαφνικά να μαζέψουν τις ελιές από το κτήμα της Μαρίνας στην Κάτω Αχαγιά, όμως βγάζει πρώτα το λάδι της Μαρίνας… Η Βούλα βρίσκει ένα κομμάτι ακροκέραμου και ενθουσιάζεται πιστεύοντας πως είναι αρχαίο απομεινάρι κεραμικού μεγάλης αξίας. Μια αρχαιολόγος όμως τη βγάζει πολύ γρήγορα από την πλάνη της. Ενα μικρό ακαδημαϊκό σκάνδαλο αναγκάζει τη Βέλη να ξαναδώσει ένα μάθημα κινδυνεύοντας να χάσει το πτυχίο της, όμως ο Αγγελος θα προσπαθήσει να τη «στρώσει».


Ξένες ταινίες
«Οι καλοκαιρινές μου διακοπές»
(Ηow i spent my summer vacation) STAR, 22.30
Ο Ντράιβερ, ένας τυπικός παράνομος της αμερικανικής μεθορίου, συλλαμβάνεται από τη μεξικανική αστυνομία, όταν προσπαθεί να περάσει τα σύνορα με ένα αυτοκίνητο γεμάτο κλεμμένα χρήματα. Οδηγείται στην κακόφημη φυλακή «El Pueblito». Kαι, ενώ κανένας δεν γνωρίζει το μέρος όπου κρατείται, τον επισκέπτεται ένας διεφθαρμένος υπάλληλος της αμερικανικής πρεσβείας, ο οποίος τον εκβιάζει πως αν δεν του δώσει χρήματα θα τον παραδώσει στις Αρχές. Παράλληλα, ο Ντράιβερ γνωρίζεται με ένα μικρό φυλακισμένο αγόρι, που του μαθαίνει τους κανόνες επιβίωσης στη φυλακή. Πρωταγωνιστούν οι Μελ Γκίμπσον, Μπομπ Γκάντον, Πίτερ Στορμέαρ, Κέβιν Χερνάντεζ, Ντιν Νόρις. (HΠΑ, 2012, 84′).
«Το κοράκι» ΣΚΑΪ, 23.00
Το 1849 ένας κατά συρροή δολοφόνος σπέρνει τον τρόμο στους δρόμους της Βαλτιμόρης. Σύντομα ο Εντγκαρ Αλαν Πόου αντιλαμβάνεται πως οι μέθοδοι του δολοφόνου είναι βγαλμένες από τις ιστορίες του. Καθώς ο αριθμός των θυμάτων αυξάνεται, η αστυνομία ζητεί τη βοήθεια του Πόου. Ο θρυλικός συγγραφέας τρόμου αρνείται αρχικά, ώσπου η αρραβωνιαστικιά του πέφτει στα χέρια του δολοφόνου. Πρωταγωνιστούν οι Τζον Κιούσακ, Αλις Ιβ, Μπρένταν Γκλίσον, Λιουκ Εβανς. (ΗΠΑ, 2012, 110′).

HeliosPlus