Ελληνική σειρά
«Το τατουάζ»
ALPHA, 21.50
Το ψέμα της Αννας που παραλίγο να αποκαλυφθεί στον Τόνυ «σώζεται» από τη Νικόλ. Ο Ορφέας έχει βάλει στο στόχαστρο τη φίλη της Ελένης, Μαρία. Η Μαργκώ προσπαθεί να τσεκάρει αν η Αμαλία θυμάται και τι, όμως η συμπεριφορά της Αμαλίας την καθησυχάζει. Ο Τόνυ «πολιορκεί» την Τατιάνα, ενώ η Αννα εξηγεί στον Αλέξανδρο γιατί δεν μπορεί να χωρίσει τώρα. Ο Παύλος και η Μάρθα προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τη Σαμίρα, ενώ η Τατιάνα ψάχνει πληροφορίες για το κύκλωμα σωματεμπορίας.


Ξένες ταινίες
«Million dollar baby»
ΣΚΑΪ, 21.00
Ο Frankie Dunn, πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας με δικό του προπονητικό γυμναστήριο, δέχεται να προπονήσει τη Maggie Fitzgerald, μια τριαντάχρονη σερβιτόρα με δύσκολο παρελθόν αλλά γεμάτη θέληση και αποφασιστικότητα. Ετσι, ξεκινά ένα ταξίδι που θα μάθει και στους δύο πολύ περισσότερα απ’ ό,τι μπορούσαν ποτέ να φανταστούν. Πρωταγωνιστούν οι Κλιντ Ιστγουντ, Χίλαρι Σουάνκ και Μόργκαν Φρίμαν. Η ταινία απέσπασε 4 βραβεία Οσκαρ. (ΗΠΑ, 2004, 132′)

«Dracula untold»
STAR, 22.30
Βρισκόμαστε στο 1462. Η Τρανσιλβανία απολαμβάνει περίοδο ειρήνης υπό τη βασιλεία του Βλαντ ΙΙΙ και της συζύγου του, οι οποίοι μεριμνούν ώστε οι υπήκοοί τους να ζουν προστατευμένοι από τους εχθρούς. Η ανησυχία του Βλαντ αφορά ειδικά τους Τούρκους, οι οποίοι συνεχίζουν να επεκτείνονται επικίνδυνα, κατακτώντας όποια εδάφη βρίσκουν στο πέρασμά τους. Οταν ο σουλτάνος απαιτεί 100 παιδιά για να δημιουργήσει έναν νέο στρατό, ο Βλαντ καλείται να αποφασίσει αν θα παραδώσει τον γιο του στον σουλτάνο ή αν θα απευθυνθεί σε μια φοβερή δύναμη που θα του επιτρέψει να προστατέψει το βασίλειο και την οικογένειά του από τους Τούρκους. Πρωταγωνιστούν οι Λουκ Εβανς, Ντομινίκ Κούπερ, Σάρα Γκαντόν, Σαμάνθα Μπαρκς, Τσαρλς Ντανς. (ΗΠΑ/Ιαπωνία, 2014, 86′)

HeliosPlus