Στη Νάπολι για πίτσα

Πήγαμε στην πρωτεύουσα της πίτσας και φέραμε την αυθεντική συνταγή για να τη μοιραστούμε με τους αναγνώστες του «Γευσιγνώστη».

Συναντήσαμε τον σεφ πιτσαϊόλο Ciro Salvo που, σύμφωνα με τους New York Times είναι αυτός που αναβάθμισε τον τρόπο που οι Ναπολιτάνοι φτιάχνουν πίτσα, χρησιμοποιώντας πολύ ποιοτικές πρώτες ύλες και τελειοποιώντας τη ζύμη. Τη συνταγή που μας έδωσε την φτιάξαμε πολλές φορές, για να την προσαρμόσουμε ώστε να μπορούμε να την φτιάξουμε εύκολα στο σπίτι. Στις 13 σελίδες του αφιερώματος που ετοιμάσαμε, παρουσιάζουμε όλα τα μυστικά βήμα – βήμα για το τέλειο ζυμάρι, το άψογο ψήσιμο, αλλά και τους καλύτερους συνδυασμούς από toppings.

Αυτά και όλα τα μυστικά του Ciro Salvo για τη ναπολιτάνικη πίτσα στον Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί στα περίπτερα

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.