Ελληνική σειρά
«Παρθένα Ζωή» ANT1, 19.00
Η Ζωή βρίσκεται σε μεγάλη φόρτιση και απόγνωση με τη συμπεριφορά του Αρη. Η Μαρίνα μαθαίνει για τη σχέση Τέσης – Βίκτωρα και μαλώνει με τη φίλη της. Ο Διονύσης πείθει τη Χρυσάνθη να επανεξετάσουν την πρόταση της Μπούντρου και καταλήγουν τελικά σε συμφωνία. Ο φούρνος θα πουληθεί. Η Τέση, καταλαβαίνοντας πως δεν μπορεί να συνεχίσει την παράνομη σχέση της, ζητεί από τον Βίκτωρα να χωρίσουν, ενώ η Σοφία ενδίδει επιτέλους στον έρωτα του Τάσου.


Ξένες ταινίες
«Bangkok: Επικίνδυνη Αποστολή»
STAR, 22.10
Η ζωή του Τζο, ενός επαγγελματία δολοφόνου, παίρνει αναπάντεχη τροπή όταν ταξιδεύει στην Ταϊλάνδη για να εκτελέσει κάποια συμβόλαια θανάτου. Εκεί συναντά τον Κονγκ, έναν μικροαπατεώνα, τον οποίο προσλαμβάνει για να τον βοηθήσει στην υπόθεση με απώτερο στόχο να τον σκοτώσει στο τέλος, ώστε να καλύψει κάθε ίχνος. Κατά έναν περίεργο τρόπο, ο Τζο, που είναι ο κατ’ εξοχήν μοναχικός και απόμακρος τύπος, συνδέεται σταδιακά με τον νεαρό Κονγκ και γίνεται ο μέντοράς του. Πρωταγωνιστούν: Νίκολας Κέιτζ, Σαχκρίτ Γιάμναρμ, Τσάρλι Γιανγκ, Πάνγουορντ Χεμάνι. (ΗΠΑ, 2008, 90′)
«Εκτός χρόνου» ALPHA, 23.50
Μια διπλή δολοφονία συγκλονίζει τη μικρή φιλήσυχη πόλη του Μπάνιαν-Κι της Φλόριδας. Τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν μια περίεργη τροπή, αφού η σχέση του Ματ Λι Γουίτλοκ (Ντενζέλ Ουάσιγκτον), αρχηγού της Αστυνομίας, με το ένα από τα θύματα πυροδοτεί μια σειρά αστυνομικών ερευνών που αρχίζουν σταδιακά να τον θέτουν στο επίκεντρο ως βασικό ύποπτο. Και ενώ ο Ματ ήταν πάντα ένας άνθρωπος υπεράνω υποψίας, θα βρεθεί τώρα στη δύσκολη θέση να πρέπει να αποδείξει την αθωότητά του. (ΗΠΑ, 2003, 105′)

HeliosPlus