Ελληνική σειρά

«Το Τατουάζ»
ALPHA, 21.50
Παρά τις αντιρρήσεις της Τατιάνας, η Βέρα έχει δρομολογήσει πλέον τον χωρισμό της με τον Θεοχάρη, ενώ αντίθετα η Αμαλία δείχνει να προσκολλάται όλο και περισσότερο πάνω του. Η Μαργκώ προσπαθεί να αλλάξει την απόφαση του Τόνυ να σταματήσουν το εμπόριο όπλων. Στο μεταξύ, ακούγοντας κρυφά τα όσα έχει καταγράψει η Αμαλία στο κασετόφωνο, η Εμιλυ τρομοκρατείται. Η Τατιάνα σοκάρει τη Βέρα όταν της ομολογεί πως ερωτεύτηκε τον Τόνυ. Προκαλώντας τον Γρηγόρη να μιλήσει για τον serial killer, ο Ορφέας θα ακούσει κάτι από τον υπαστυνόμο που θα τον βάλει σε μεγάλη ανησυχία.
Ξένες ταινίες
«Ο πλανήτης των πιθήκων:
H αυγή» (Dawn of the Planet of the Apes)
ΣΚΑΪ, 21.00
Ενα συνεχώς αυξανόμενο έθνος γενετικά εξελιγμένων πιθήκων απειλείται από μια ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι κατάφεραν να επιζήσουν από έναν θανατηφόρο ιό. Παρότι αρχικά τα δύο στρατόπεδο δείχνουν διατεθειμένα να συζήσουν σε συνθήκες ειρήνης, στην πορεία αναγκάζονται να συγκρουστούν μέχρι να μείνει μονάχα ένας απόλυτος κυρίαρχος του πλανήτη Γη. Πρωταγωνιστούν οι Αντι Σέρκις, Τζέισον Κλαρκ, Γκάρι Ολντμαν, Φρίντα Πίντο, Ντέιβιντ Οϊέλοου, Τομ Φέλτον, Μπράιαν Κοξ. (ΗΠΑ, 2014, 130′)
«Repo men»
STAR, 23.15
Στο κοντινό μέλλον, οι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να επανακτήσουν την υγεία τους αγοράζοντας τεχνητά, συνθετικά όργανα για μεταμόσχευση. Κάτι τέτοιο τους κοστίζει πολύ ακριβά, μιας και αν δεν μπορέσουν να αποπληρώσουν το υπέρογκο ποσό αγοράς του τεχνητού μέλους αναλαμβάνουν οι ανελέητοι REPO MEN να πάρουν πίσω το χρωστούμενο μέλος με βία. Ο Ρέμι (Τζουντ Λο) είναι ένας από τους καλύτερους άνδρες της στυγνής ομάδας, μέχρι τη στιγμή που οι ρόλοι θα αντιστραφούν και από διώκτης θα γίνει διωκόμενος. Το σενάριο της ταινίας βασίζεται στο μυθιστόρημα του Ερικ Γκαρσία «The Repossession Mambo». (ΗΠΑ/Καναδάς, 2010, 95′)

HeliosPlus