H θρυλική πια παρέα των Κοσκινά, Ζουρνατζή, Καραθάνου, Σπύρου και Βαγγέλη Λιάκου, μετά το εστιατόριο Cookoovaya, ξεκινά στις 15/1 ένα νέο εγχείρημα στο χώρο της εστίασης.
Με φρέσκα κρέατα που κόβονται σε λεπτότατες φέτες επιτόπου και ψήνονται σε λίγα λεπτά και μια υπέροχη ολοκαίνουργια πίτα σε δική τους συνταγή σκοπεύουν να ξαναγράψουν την ιστορία του σουβλακιού.
Την Τρίτη το βράδυ δοκιμάσαμε σε ένα pre opening tasting party αυτόν τον ιδιότυπο ζουμερό γύρο από προβατίνα, κοτόπουλο, μοσχάρι και χοιρινό, τυλιχτό ή σε μερίδες, με κλασική γαρνιτούρα και πρωτότυπες σάλτσες, όπως επίσης και τις σαλάτες του μαγαζιού.
Νόστιμα και φίνα τα εδέσματα του Hoocut, επιμελημένα επιτέλους από ομάδα μαγείρων, θα προσφέρονται σε συσκευασίες μιας χρήσης, ως γρήγορο επί τόπου φαγητό ή ως take away και αργότερα ως delivery.
Δεν πρόκειται για εστιατόριο αλλά για σουβλατζίδικο, υπέροχο αισθητικά με πάγκους και σκαμπό, μια ξεχωριστή γευστική στάση στην πολύβουη πλατεία Αγίας Ειρήνης.
Hoocut, Αγίας Ειρήνης 9, Αθήνα
Τηλ.210-3240.026
Ωρες λειτουργίας: Κυριακή- Πέμπτη: 11 π.μ. – 2 π.μ.
Παρασκευή- Σάββατο: 11 π.μ. – 3 π.μ.