Ελληνική σειρά

«Κάτι χωρισμένα παλικάρια»
ANT1, 21.00
Ο Πέτρος νιώθει ελεύθερος όταν βλέπει την Κατερίνα με άλλον και αποφασίζει να προχωρήσει τη σχέση του με τη Θάλεια. Ο Χριστόφορος, όταν μαθαίνει ότι η Βιολέτα αποπειράθηκε να πάει με άλλον άντρα, ζηλεύει παράφορα και δεν μπορεί να λειτουργήσει με άλλη γυναίκα. Η Ιουλία απαιτεί να πάρει πίσω τα χρήματά της από τον Ευτύχη, ο οποίος προσπαθεί να βρει τρόπο να τα μαζέψει.


Ελληνική ταινία

«Xenia»
ΣΚΑΪ, 22.45
Μετά τον θάνατο της μητέρας τους, δύο αδέλφια, ο Ντάνυ και ο Οδυσσέας, ταξιδεύουν από τη μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη για να εντοπίσουν τον πατέρα τους, που τους εγκατέλειψε πριν από χρόνια. Σκοπός τους να εξασφαλίσουν την ελληνική ιθαγένεια αλλά και τη συμμετοχή του ταλαντούχου Οδυσσέα σε έναν διαγωνισμό τραγουδιού στη Θεσσαλονίκη. Στην πορεία, θα αντιμετωπίσουν εχθρούς και φίλους, θα κυνηγήσουν μια καλύτερη ζωή και θα ενηλικιωθούν χωρίς ποτέ να παραιτηθούν από το δικαίωμα να ονειρεύονται. Πρωταγωνιστούν οι Γιάννης Στάνκογλου, Μαρίσα Τριανταφυλλίδου, Κώστας Νικούλι, Νίκος Γκέλια, Αγγελος Παπαδημητρίου. (Ελλάδα/Γαλλία/Βέλγιο, 2014, 128′)
Ξένη ταινία

«Captain America 2:
Ο στρατιώτης του χειμώνα»
ALPHA, 21.00
Δύο χρόνια μετά τη Μάχη της Νέας Υόρκης, που άλλαξε τη ζωή του ριζικά, ο Στιβ Ρότζερς προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα. Η συνεργασία του με την ομάδα ΑΣΠΙΔΑ τού δίνει νέες προοπτικές και σύντομα θα κληθεί να αναλάβει μια νέα αποστολή, σε συνεργασία με τη Νατάσα Ρομανόφ, γνωστή ως Black Widow, προκειμένου να αντιμετωπίσουν έναν πανίσχυρο εχθρό. Τα πράγματα, ωστόσο, περιπλέκονται, τη στιγμή που διαπιστώνει ότι η Νατάσα Ρομανόφ ακολουθεί δική της ατζέντα στη διάρκεια της αποστολής. Πρωταγωνιστούν οι Κρις Εβανς, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Σεμπάστιαν Σταν, Αντονι Μακ Κι, Κόμπι Σμάλντερς, Φρανκ Γκρίλο, Εμιλι Βαν Καμπ, Χέιλι Ατγουελ, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Σάμιουελ Τζάκσον. (HΠΑ, 2014, 136′)

HeliosPlus