Το vima.gr προτείνει για την Τρίτη 9 Ιανουαρίου

Ελληνική σειρά

«Ο άντρας των ονείρων μου»
STAR, 17.30
Ο Απο και ο Λούης εκμεταλλεύονται την αναστάτωση της Ελλης από την επικείμενη αναχώρηση του Ντίνου για την Κούβα για να βάλουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους για την επανάκτηση του στούντιο και φαίνεται να τα καταφέρνουν. Η Αγγελική και η Ιωάννα, μετά την αποτυχία του δείπνου επανασύνδεσης του Τζακ με την Αθηνά, σκαρφίζονται έναν καινούργιο τρόπο για να φέρουν το ζευγάρι και πάλι κοντά. Λένε στην Αθηνά να εντάξει στη δράση της σειράς τον χώρο ενός ζαχαροπλαστείου, και προτείνουν να είναι το δικό τους. Ετσι, θα έχει την ευκαιρία να βρίσκεται κοντά στον Τζακ όσο περισσότερο γίνεται. Η Βίκυ έρχεται αντιμέτωπη με ένα στοιχείο του χαρακτήρα του Μπάμπη που τη βάζει σε σκέψεις.


Ξένες ταινίες

«Διπλή παγίδα»
(Entrapment)
ΣΚΑΪ, 21.00
Μια υπάλληλος ασφαλιστικής εταιρείας (Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς) προσπαθεί να παγιδέψει τον μεγαλύτερο ληστή έργων τέχνης (Σον Κόνερι), προτείνοντάς του να κάνουν μαζί μια εντυπωσιακή ληστεία. Ποιος όμως παγιδεύει ποιον, σε αυτό το κυνήγι της γάτας και του ποντικού; Ανατρεπτικής εξέλιξης περιπέτεια του Τζον Αμιέλ. (ΗΠΑ/Αγγλία/Γερμανία, 1999, 113′)
«Αλεξίσφαιροι ντετέκτιβ 3»
ALPHA, 23.50
Το τρελό δίδυμο του ντετέκτιβ Τζέιμς Κάρτερ (Κρις Τάκερ) και του κινέζου επιθεωρητή Λι (Τζάκι Τσαν) επιστρέφει στη δράση με τα αλλεπάλληλα χτυπήματα καράτε αλλά και το ανεπανάληπτο χιούμορ του. Η αποστολή που θα αναλάβουν αυτή τη φορά τούς φέρνει στο Παρίσι. Στόχος τους είναι η «Τριάδα», ένα επικίνδυνο παρακλάδι της κινεζικής μαφίας, το οποίο και πρέπει να διαλύσουν, προτού τα μέλη της θέσουν σε εφαρμογή τα τρομακτικά τους σχέδια μέσα στην Πόλη του Φωτός. (ΗΠΑ, 2007, 79′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.