Μικρά νέα

Στις 14/1, στην έκθεση του Ντιτρόιτ θα παρουσιαστεί το τετράθυρο coupe με τα διακριτικά Q Inspiration Concept που αποκαλύπτει το νέο σχεδιαστικό μανιφέστο της Infiniti.

Στις 14/1, στην έκθεση του Ντιτρόιτ θα παρουσιαστεί το τετράθυρο coupe με τα διακριτικά Q Inspiration Concept που αποκαλύπτει το νέο σχεδιαστικό μανιφέστο της Infiniti. Το σκέλος πολυτελών οχημάτων της Nissan αλλάζει επίπεδο και χάρη στις αναλογίες του νέου πρωτοτύπου αλλά και την εντυπωσιακή επένδυση των Ιαπώνων στην ηλεκτροκίνηση θα διεκδικήσει μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην premium κατηγορία.

Πέντε αστέρια για το Hyundai Kona

Με «όπλα» τις τεχνολογίες ενεργητικής ασφάλειας Hyundai SmartSense και τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού που διαθέτει, το Β-SUV της Hyundai απέσπασε την κορυφαία διάκριση στις δοκιμές του EuroNCAP. To Kona θα διατίθεται στην Ελλάδα από την άνοιξη με κινητήρες 1,0 λίτρου, 120 ίππων (2WD) και 1,6 λίτρων, 177 ίππων (4WD).

Προ των πυλών το νέο Ford Focus

Με έμφαση στη μείωση του βάρους του, την αύξηση των χώρων για τους επιβάτες και τη βελτίωση της οδικής της συμπεριφοράς η τέταρτη γενιά του Focus αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς. Στη βάση της γκάμας θα υπάρχει ο κινητήρας 1,0 λίτρου και στην κορυφή το e-Focus.

Jeep Winter Tour στην Αράχοβα

Τουλάχιστον έως τα τέλη Ιανουαρίου θα λειτουργεί στην περιοχή Λιβάδι το Jeep Camp, το οποίο δίνει εφέτος στους επισκέπτες του τη δυνατότητα να οδηγήσουν στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα το νέο Compass, παράλληλα με το Renegade. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6936-532754.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.