Το vima.gr προτείνει για το Σάββατο 6 Ιανουαρίου

Εκπομπή μαγειρικής
«Made@home» ALPHA, 15.50
Μετά τις γιορτές έρχεται και η ανάγκη για αποτοξίνωση. Η Ντίνα Νικολάου μας δείχνει εύκολες συνταγές για νόστιμη διατροφή, χωρίς ενοχές. Συναντά την diet coach Βάσια Μανίκα για να μάθει τα μυστικά της αποτοξίνωσης. Επιπλέον, μέσα από ένα γρήγορο σεμινάριο μας συστήνει τα smoothies, παρέα με τον κλινικό διαιτολόγο – διατροφολόγο Δημήτρη Γρηγοράκη, ο οποίος μας εξηγεί τα οφέλη και τη διατροφική τους δύναμη.


Ξένες ταινίες
«Παν» (Pan) STAR, 21.00
Στη Βρετανία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ο μικρός Πίτερ απάγεται από ιπτάμενους πειρατές και από τη μια στιγμή στην άλλη μεταφέρεται από το ορφανοτροφείο, στο οποίο μεγαλώνει, στη Χώρα του Ποτέ! Εκεί θα γνωρίσει τη διασκέδαση, τον κίνδυνο αλλά και τους παράξενους κατοίκους της, όπως τον νεαρό, ακόμα, Τζέιμς Χουκ και τη δυναμική Τάιγκερ Λίλι. Ομως, για να ανακαλύψει το πεπρωμένο του, ο Πίτερ θα πρέπει να γίνει ο ιπτάμενος Παν και να τα βάλει με τον αδίστακτο πειρατή Μαυρογένη. (ΗΠΑ/Αγγλία/Αυστραλία, 2015, 99′)
«SWAT –Επίλεκτη ομάδα κρούσης»
MEGA, 22.30
Ο βετεράνος διοικητής Χόντο αναλαμβάνει να «στρατολογήσει» και να εκπαιδεύσει πέντε από τους καλύτερους αστυνομικούς του Λος Αντζελες, συγκροτώντας μια νέα επίλεκτη ομάδα κρούσης. Πρώτη της αποστολή θα είναι να παραδώσει έναν επικίνδυνο «βαρόνο» ναρκωτικών στα χέρια των ομοσπονδιακών. Οταν, όμως, εκείνος θα προσφέρει 100 εκατομμύρια δολάρια σε όποιον καταφέρει να τον ελευθερώσει, η ομάδα θα έχει να αντιμετωπίσει τους αδίστακτους κυνηγούς της αμοιβής. Αστυνομική περιπέτεια του Κλαρκ Τζόνσον που στόχο έχει την προβολή του θάρρους, της αποφασιστικότητας και της μαγκιάς των ανδρών της ειδικής ομάδας αντιτρομοκρατίας. Ανάμεσά στους ο Κόλιν Φάρελ και ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον. (ΗΠΑ, 2004, 117′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.