Το vima.gr προτείνει για τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου

Ελληνικές σειρές
«Παρθένα Zωή» ANT1, 19.00
Ο Βίκτωρας αποφασίζει να βοηθήσει τη Μαρίνα, ενώ την ίδια ώρα ο Μίλτος «κανονίζει» ώστε ο Γεράσιμος να μην πει τίποτα για την εμπλοκή της Μαρίνας στην πρόταση της παράνομης υιοθεσίας. Η Ζωή επιστρέφει στην εταιρεία και μιλά με τον Αρη και τον Παύλο για την περιπέτειά της και ανακοινώνει την παραίτησή της από την Τράβελφαν. Ο Αρης συναντά κρυφά τη Ζωή για να τη μεταπείσει.
«Eλα στη θέση μου» ALPHA, 20.00
Η Μένη παίρνει τον έλεγχο της Σόφο και οι αντιδράσεις από ολόκληρη την εταιρεία είναι αναπόφευκτες. Ο διορισμός του Αχιλλέα ως προέδρου της Σόφο προβληματίζει τους πάντες και κυρίως τη Ρενάτα, που θα είναι καθημερινά αντιμέτωπη με το θέαμα Βασιλίνα – Αχιλλέας. Ο Βλάσης πιέζει τη Φαίη να του αποκαλύψει τους λόγους που του έστελνε μηνύματα ως «πιτσιρίκα» και άθελά τους δίνουν στον Δαμιανό το δεύτερο μεγάλο χτύπημα της ημέρας.
Ξένη ταινία
«Η πλεκτάνη» (Body of lies) STAR, 00.30
Ο Ρότζερ Φέρις είναι ίσως ο καλύτερος πράκτορας της Αμερικανικής Υπηρεσίας Αντικατασκοπείας. Με αποστολές στην άλλη άκρη του κόσμου, η ζωή του συχνά εξαρτάται από τις εντολές του βετεράνου της CIA Εντ Χόφμαν. Καταστρώνοντας τη στρατηγική του από ένα λάπτοπ κάπου στα προάστια, ο Χόφμαν παρακολουθεί στενά έναν ανερχόμενο ηγέτη τρομοκρατών, ο οποίος έχει οργανώσει μια εκστρατεία βομβαρδισμών και καταφέρνει να ξεφύγει από το πιο εξελιγμένο δίκτυο αντικατασκοπείας στον κόσμο. Για να δελεάσει τον τρομοκράτη και να τον αναγκάσει να αποκαλυφθεί, ο Φέρις θα πρέπει να διεισδύσει στον σκοτεινό κόσμο του. Πρωταγωνιστούν οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Ράσελ Κρόου, Μαρκ Στρονγκ, Καρίς Βαν Χούτεν, Οσκαρ Ισαάκ. (ΗΠΑ, 2008, 117′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.