Την Παρασκευή περιμένουν στον ΠΑΟΚ τον Αζεβέδο

Σε αναμονή της άφιξης στη Θεσσαλονίκη του Μάρσιο Αζεβέδο είναι ο ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος αριστερός αμυντικός, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα βρίσκεται στην πόλη την Παρασκευή (5/1), προκειμένου να έχει την τελική επαφή με τους διοικούντες την ΠΑΕ, που θα οδηγήσουν στην ένταξή του στο δυναμικό της ομάδας, σε πρώτο χρόνο, ως το καλοκαίρι. Ο ποδοσφαιριστής, υπενθυμίζεται, προέρχεται από θητεία στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, τελευταία παρουσία με τη φανέλα της οποίας είχε στις αρχές Δεκεμβρίου.

Σε αναμονή της άφιξης στη Θεσσαλονίκη του Μάρσιο Αζεβέδο είναι ο ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος αριστερός αμυντικός, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα βρίσκεται στην πόλη την Παρασκευή (5/1), προκειμένου να έχει την τελική επαφή με τους διοικούντες την ΠΑΕ, που θα οδηγήσουν στην ένταξή του στο δυναμικό της ομάδας, σε πρώτο χρόνο, ως το καλοκαίρι.

Ο ποδοσφαιριστής, υπενθυμίζεται, προέρχεται από θητεία στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, τελευταία παρουσία με τη φανέλα της οποίας είχε στις αρχές Δεκεμβρίου. Εφόσον τελεσφορήσει η συζήτηση μαζί του, θα αποτελέσει την πρώτη κίνηση για τους «ασπρόμαυρους», για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Διαδικασία που αναμένεται να έχει συνέχεια με την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, ενώ στο προσκήνιο μπαίνουν και οι παίκτες που θα αποτελέσουν παρελθόν από το ρόστερ.

Αγωνιστικά, η ομάδα ετοιμάζεται για το, εντός έδρας, παιχνίδι το Σάββατο (6/1), στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή που υπήρξε για τις γιορτινές μέρες, με τον Λεβαδειακό. Ο Εργκους

Κάτσε προφυλάχθηκε στη σημερινή προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε σε παλιό τραυματισμό του, ενώ εκτός έμεινε, εξαιτίας κρυολογήματος και ο Μάριος Σιαμπάνης. Με το ατομικό πρόγραμμά τους συνεχίζουν να κινούνται οι Παναγιώτης Γλύκος, Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.