Το vima.gr προτείνει για την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου

Ελληνική σειρά
«Ο άντρας των ονείρων μου»
STAR, 17.30
Η Ιωάννα και η Αγγελική υπόσχονται στην Αθηνά ότι θα τη βοηθήσουν να τα ξαναφτιάξει με τον Τζακ και εκείνη αισθάνεται ενοχές για τον αγενή τρόπο που τους έχει φερθεί στο παρελθόν. Ο Μήτσος απειλεί τον Αλέξανδρο ότι αν συνεχίσει να έχει σχέση με την Μπέλλα θα τα πει όλα στην οικογένεια. Ο Αλέξανδρος καταλαβαίνει ότι πρέπει να τον έχει από κοντά και τον βεβαιώνει πως ο ίδιος θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να τον βοηθήσει να κατακτήσει τη Μίκα.
Ξένες ταινίες
«Ο πλανήτης των πιθήκων»
ΣΚΑΪ, 21.00
Το έτος 2029 ένας αστροναύτης ξεκινά με το σκάφος του από έναν διαστημικό σταθμό για μια αναγνωριστική αποστολή ρουτίνας. Μετά από μια λάθος κίνηση, καταλήγει σε έναν πλανήτη όπου ομιλούντες πίθηκοι κυριαρχούν εις βάρος της ανθρώπινης φυλής. Ο αστροναύτης θα ηγηθεί μιας ομάδας ανθρώπων-επαναστατών στον αγώνα τους να αποκτήσουν αξιοπρέπεια και ισότητα με τους πιθήκους. (ΗΠΑ, 2001, 119′)
«Ο γητευτής των αλόγων»
ALPHA, 21.45
Επειτα από ένα ατύχημα με τη φίλη της και τα δύο άλογά τους, η ζωή της Γκρέις (Σκάρλετ Τζοχάνσον) ανατρέπεται, τόσο για την ίδια όσο και για το αγαπημένο της άλογο, τον Πίλγκριμ. Πιστεύοντας ότι η θεραπεία του Πίλγκριμ θα βελτιώσει και την κατάσταση της κόρης της, η Αννι (Κριστίν Σκοτ Τόμας) αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του «γητευτή αλόγων» Τομ Μπούκερ (Ρόμπερτ Ρέντφορντ). Σύντομα, θα μεταβούν στο ράντσο όπου ζει ο Τομ με την οικογένειά του, για να ξεκινήσει η διαδικασία της θεραπείας. Κανείς όμως δεν γνωρίζει ότι θα ξεκινήσει και ένα αδιέξοδο ειδύλλιο που τους θα φέρει αντιμέτωπους με τις πιο ανομολόγητες επιθυμίες τους. (ΗΠΑ, 1998, 170′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.