Υψηλή μαγειρική με άψογες πρώτες ύλες. Στα συν του εστιατορίου η παρουσίαση του κρέατος σε ξύλο κοπής στο τραπέζι για να σου εξηγήσουν και να επιλέξεις μετά λόγου γνώσεως. Μπορεί να μη φαίνεται «κομψό» το ωμό κρέας και να «ανακατεύει» πολλές ευαισθησίες, είναι όμως ο εντιμότερος τρόπος που σου δείχνει τι ακριβώς θα φας.
Δοκιμάσαμε δύο πρώτα πιάτα, μία σαλάτα και δύο κυρίως: Ενα άψογο, φρεσκότατο ωμό μπαρμπουνάκι πιάτο με εντάσεις και ισορροπίες. ¦
Τρεις μπουκιές (χωρίς υπερβολή) αλλά υπέροχες. Μια σαλάτα με αμπελοφάσουλα, καπνιστή πατάτα και αντσούγιες, επίσης έντονο πιάτο, πολύ εύγεστο, απλώς κατά τη γνώμη μου λίγο πιο περίπλοκο από όσο θα το ήθελα.
Βρίσκω ότι η πολύ καλή μεγάλη (μάλλον τηνιακή) κάππαρη κάλυπτε παραπάνω από όσο πρέπει τις άλλες γεύσεις. Μας ενθουσίασε η γεμιστή ντομάτα με κινόα και σταφίδες. Πιάτο σπουδαίο, με τα απλούστερα υλικά, που δημιουργεί γευστική ανάμνηση. «Σπιτικό» σε εισαγωγικά, γιατί θέλει φαντασία και μαστοριά για να βγάλεις αυτό το αποτέλεσμα.
Τα κυρίως ήταν μια σκορπίνα ημέρας με μια απαλή σος στο χρώμα της aurore, αλλά σε πιο φίνο και πιο μεσογειακό, grand succès. Και μια «πίτα» με τυρί και αβγό σε σπιτική ζύμη πεϊνιρλιού, νόστιμο, χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο.
Εξυπηρετικό και επαρκές service, πρόθυμο να εξηγήσει.
Ο χώρος μοντέρνος και περιποιημένος. Πληρώσαμε 60 ευρώ το άτομο χωρίς κρασί, με δύο αναψυκτικά.

Vezene: Βρασίδα 11, Αθήνα 161 21,
τηλ. 210 7232.002