Το vima.gr προτείνει για την Τρίτη 2 Ιανουαρίου

Ξένες ταινίες

«Θλιμμένη Τζάσµιν» ΣΚΑΪ, 21.00
Η Τζάσμιν (Κέιτ Μπλάνσετ), πρώην σύζυγος πλούσιου χρηματιστή, παθαίνει νευρική κρίση και αφήνει τη Νέα Υόρκη για να φιλοξενηθεί προσωρινά στο σπίτι της αδελφής της στο Σαν Φρανσίσκο. Οι αναμνήσεις από την προηγούμενη άνετη ζωή της τη στοιχειώνουν ακόμα, καθώς φέρνουν στην επιφάνεια όλες τις σκοτεινές πλευρές του εαυτού της, τις οποίες αγνοούσε για χρόνια. Το σενάριο καθώς και τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Γούντι Αλεν. (ΗΠΑ, 2013, 98′)
«Inception» SΤΑR, 23.15
Ο Ντομ Κομπ (Λεονάρντο Ντι Κάπριο) είναι άσος στο να αποσπά εξομολογήσεις. Μπορεί να κλέψει πολύτιμα μυστικά από τα βάθη του υποσυνείδητου τη στιγμή που το θύμα του κοιμάται βαθιά και το πνεύμα του είναι απόλυτα ευάλωτο. Η σπάνια ικανότητα του Κομπ τον έχει καταστήσει πολύτιμο παίκτη στην επικίνδυνη σκακιέρα της εταιρικής αντικατασκοπείας αλλά και διεθνή φυγά, αφαιρώντας του ό,τι έχει αγαπήσει στη ζωή του. Ο Κομπ δέχεται μια πρόταση όμως, που μπορεί να τον εξιλεώσει. Μια τελευταία δουλειά, που μπορεί να του δώσει πίσω τη χαμένη του ζωή αρκεί να καταφέρει το αδύνατο –τη γένεση (inception). (ΗΠΑ, 2010, 136′)

«Μια χειµωνιάτικη ιστορία» ALPHA, 24.00
Ο Πίτερ Λέικ (Κόλιν Φάρελ), γιος μεταναστών στη Νέα Υόρκη, θα δει από πολύ νωρίς το νήμα της ζωής του να υφαίνεται με δυσκολίες και προβλήματα μέσα σε μια πόλη τόσο φωτεινή και μαγική όσο σκοτεινή και απειλητική ταυτόχρονα. Οταν κάποια στιγμή, έφηβος πια, σώζει τη ζωή της νεαρής Μπέβερλι Πεν (Τζέσικα Μπράουν), που θα βρεθεί στο στόχαστρο κακοποιών, αυτό θα είναι μια αλλαγή σελίδας και στη δική του ζωή. Μια αλλαγή, που θα ολοκληρωθεί μετά από έναν αιώνα. (ΗΠΑ, 2014, 106′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.