Το vima.gr προτείνει για την Πρωτοχρονιά

Ξένες ταινίες
«Μόνος στο σπίτι 2:
Χαµένος στη Νέα Υόρκη»
ΣΚΑΪ, 17.45
Η οικογένεια του Κέβιν (Μακόλεϊ Κάλκιν) σχεδιάζει να περάσει τα Χριστούγεννα στο Μαϊάμι. Στο αεροδρόμιο όμως, ο Κέβιν θα ξεφύγει από την προσοχή της μητέρας του και θα βρεθεί μόνος του στη Νέα Υόρκη. Εκεί, θα πέσει πάνω στους γνωστούς ληστές, οι οποίοι σχεδιάζουν μια νέα ληστεία σε ένα κατάστημα παιχνιδιών. (ΗΠΑ, 1992, 120′)

«Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας»
ΑΝΤ1, 21.00
Ο Ψάρης είναι ένας νεαρός Βίκινγκ που μένει στο νησί Μπερκ, στο οποίο η καθημερινή πάλη με τους δράκους είναι τρόπος ζωής. Ο χαρακτήρας του όμως δεν ταιριάζει ούτε με τη φιλοσοφία της φυλής του ούτε και με αυτήν του αρχηγού της που είναι κι ο πατέρας του. Οταν ο Ψάρης και οι υπόλοιποι έφηβοι ξεκινούν την Εκπαίδευση στους Δράκους, εκείνος συνειδητοποιεί πως αυτή είναι η μοναδική του ευκαιρία για να πείσει ότι είναι ατρόμητος πολεμιστής και εξολοθρευτής ιπτάμενων τεράτων. Γνωρίζοντας όμως έναν τραυματισμένο δράκο που τελικά γίνεται και φίλος του, όλος ο κόσμος του Ψάρη ανατρέπεται. (ΗΠΑ, 2010, 85′)
«Ο Αρχοντας των δαχτυλιδιών:
Η συντροφιά του δαχτυλιδιού»
ALPHA, 21.50
Ενα αρχαίο δαχτυλίδι που θεωρείται χαμένο εδώ και αιώνες βρίσκεται τυχαία στα χέρια ενός μικρού Χόμπιτ με το όνομα Φρόντο (Ελάιζα Γουντ). Το δαχτυλίδι πρέπει να καταστραφεί, αφού είναι η πηγή της δύναμης για τη σκοτεινή βασιλεία του μαύρου μάγου Σάουρον (Κρίστοφερ Λι). Καθώς ο Φρόντο αντιλαμβάνεται το καθήκον με το οποίο η μοίρα τον έχει επιφορτίσει, θα επιστρατεύσει τη μικρή παρέα του και με τη βοήθεια του μάγου Γκάνταλφ (Ιαν Μακ Κέλεν) θα ξεκινήσει το ταξίδι για το ιερό σημείο όπου θα πρέπει να γίνει η καταστροφή του δαχτυλιδιού. (ΗΠΑ, 2001, 193′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.