Ξένες ταινίες
«Κοίτα ποιος μιλάει τώρα»
(Look who’s talking now) MEGA, 13.10
Η οικογένεια του Τζέιμς (Τζον Τραβόλτα) και της Μόλι (Κίρστι Αλεϊ) κατά τα φαινόμενα ευημερεί. Ο Τζέιμς εργάζεται ως ιδιωτικός πιλότος για τη Σαμάνθα Ντιμπόν (Λιζέτ Αντονι), πρόεδρο μιας μεγάλης φίρμας καλλυντικών και πετάει σε όλον τον κόσμο. Αντίθετα, η Μόλι πέρα από τον ρόλο της μαμάς είναι υποχρεωμένη να παριστάνει το ξωτικό στο πολυκατάστημα που εργάζεται. Σαν να μην έφταναν αυτά, ο Τζέιμς και η Σαμάνθα της δίνουν να φυλάει στο σπίτι δύο σκυλάκια με αταίριαστες προσωπικότητες. (ΗΠΑ, 1993, 105′)
«Ο Χιονάνθρωπος» (Jack Frost) STAR, 17.50
Ο Τζακ Φροστ (Μάικλ Κίτον), τραγουδιστής το επάγγελμα, περνά τον περισσότερο από τον χρόνο του σε περιοδείες, με αποτέλεσμα να παραμελεί χωρίς να το θέλει τον γιο του, Τσάρλι. Οταν ο Τζακ σκοτώνεται σε ένα αυτοκινητικό δυστύχημα η θλίψη του Τσάρλι είναι μεγάλη, μέχρι τη στιγμή που ο Τζακ επιστρέφει ως χιονάνθρωπος! Τώρα οι δυο τους θα μπορούν να απολαύσουν μαζί όλα εκείνα που είχαν χάσει επί τόσα χρόνια. Ομως τι θα συμβεί όταν ο καιρός θα καλυτερέψει και θα βγει πάλι ο ήλιος; (ΗΠΑ, 1998, 92′)
«Συνέβη κάποια Χριστούγεννα»
(Surviving Christmas) ANT1, 22.15
Ο Ντρου Λάθαμ (Μπεν Αφλεκ) είναι ένας επιτυχημένος επαγγελματίας, που λίγο πριν τον ερχομό των γιορτών χωρίζει με την κοπέλα του. Μόνος πλέον, ψάχνει να βρει πού θα περάσει τις γιορτές. Θυμάται τα Χριστούγεννα με την οικογένειά του και αποφασίζει να επισκεφθεί το πατρικό του σπίτι, όμως φτάνοντας εκεί διαπιστώνει πως μένει μια άλλη οικογένεια με δύο παιδιά. Ο Ντρου δεν θα διστάσει να προσφέρειένα γενναιόδωρο χρηματικό ποσό προκειμένου να τον δεχθούν σπίτι τους για να γιορτάσουν όλοι μαζί και να προσποιηθούν πως είναι μια χαρούμενη οικογένεια. (ΗΠΑ, 2004, 82′)

HeliosPlus