Ξένες ταινίες
«Η ζωή όπως την ξέρουμε»
ALPHA, 22.30
Υστερα από ένα αποτυχημένο πρώτο ραντεβού που σκάρωσαν οι φίλοι τους, η Χόλι (Κάθριν Χέιγκλ) και ο Ερικ (Τζος Ντουχάμελ) δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι ο ένας είναι «κόκκινο πανί» για τον άλλον. Διαφορετικοί χαρακτήρες, διαφορετικές απόψεις, διαφορετικές επιδιώξεις. Οταν όμως η μοίρα τα φέρει έτσι ώστε να πρέπει να φροντίσουν τη μικρή κόρη των φίλων τους, ως η νέα οικογένειά της, θα αναγκαστούν να αφήσουν τις διαφορές τους στην άκρη. Στην προσπάθειά τους να συμβιβάσουν τα ασυμβίβαστα, θα διαπιστώσουν ότι η ζωή είναι απρόβλεπτη. (ΗΠΑ, 2010, 106′)
«Ο αδελφός του Αϊ-Βασίλη»
(Fred Claus)
STAR, 22.50
Μεγαλωμένος στη σκιά του αδελφού Νικ (Πολ Τζιαμάτι), o Φρεντ (Βινς Βον) αποβάλλει τη γιορτή των Χριστουγέννων από μέσα του και γίνεται στρυφνός. Κάποια στιγμή όμως, έναν μαγικό Δεκέμβρη όπου ο Φρεντ βρίσκεται στον Βορρά, συνειδητοποιεί ότι ο αδελφός του αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα, όταν ένας επιτήδειος προσπαθεί να ακυρώσει τα Χριστούγεννα μια για πάντα! (ΗΠΑ, 2007, 103′)
«Τζέρι Μαγκουάιρ»
(Jerry Maguire)
MEGA, 24.00
Ο Τζέρι Μαγκουάιρ (Τομ Κρουζ), ένας γοητευτικός αθλητικός ατζέντης, βρίσκεται στην κορυφή της επιτυχίας. Ομως ένα βράδυ, πάνω σε μια κρίση επαγγελματικής συνείδησης, συντάσσει έναν οδηγό δεοντολογίας, όπου υποστηρίζει ότι ο ατζέντης πρέπει να μην έχει ως πρωταρχικό στόχο το κυνήγι του χρήματος, αλλά την ανάπτυξη των ανθρωπίνων σχέσεων με τους πελάτες του. Για τον λόγο αυτόν ο Τζέρι απολύεται και προσπαθεί να στήσει το δικό του γραφείο, έχοντας ως υπαλληλικό προσωπικό μια διαζευγμένη μητέρα για γραμματέα (Ρενέ Ζελβέγκερ) και έναν μόνο πελάτη, τον Ροντ Τίντουελ (Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ), δευτεροκλασάτο παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου, ο οποίος επιθυμεί τη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα με αμοιβή τουλάχιστον 10 εκατ. δολάρια. (ΗΠΑ, 1996, 132′)

HeliosPlus