Ως lo-fi project μας είχαν πρωτοσυστηθεί οι A Victim Of Society, μια μπάντα που δημιουργήθηκε το 2011 ως ντουέτο του Βαγγέλη Μακρή (φωνή, κιθάρα) και του Φώτη Ντούσκα (κιθάρα), για να ενισχυθεί το 2015 από τα τύμπανα του Παντελή Καρασεβδά. Οι τρεις τους κυκλοφόρησαν την περασμένη άνοιξη το άλμπουμ «Freaktown» (κυκλοφορεί από την Inner Ear), οκτώ τραγούδια με ψυχεδελικές κιθάρες και ατμόσφαιρα συναυλίας. Στις 23 Δεκεμβρίου θα κάνουν την πρώτη δική τους ζωντανή εμφάνιση στο Gagarin 205, σε ένα double-bill με το συγκρότημα Bazooka.

Υπόσχεστε ότι αυτή η συναυλία θα είναι διαφορετική από ό,τι έχετε κάνει μέχρι τώρα. Εξηγήστε μας πώς θα γίνει αυτό.
«Για αρχή ας πούμε πως θα έχουμε μια παρουσία-έκπληξη την οποία θα δει μόνο όποιος έρθει στις 23 Δεκεμβρίου. Αλλά δεν θα αποκαλύψουμε κάτι παραπάνω, τα υπόλοιπα θα τα πούμε on stage όπως πρέπει να κάνει κάθε συγκρότημα που σέβεται τον εαυτό του. Θέλουμε κάθε live να είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα και μέχρι σήμερα είτε μέσα από την διαφορετική setlist, είτε μέσα από αλλαγές στον ήχο προσπαθούμε να δίνουμε στον κόσμο που έρχεται να μας ακούσεις κάτι παραπάνω. Και οι θεατές, που αργά αλλά σταθερά, αυξάνονται σε αριθμό, μπορούν να το πιστοποιήσουν».

Σε ποιους θα αφιερώνατε το κομμάτι «Attention Whore»; «Σε αυτούς που βαθιά μέσα τους ξέρουν οτι δεν έχουν κάτι να πουν αλλά επιμένουν να κάνουν κατάληψη στο βάθρο τους».

Ποια είναι τα πραγματικά θύματα της σημερινής κοινωνίας; «Αυτό ειναι το θέμα με τα πραγματικά θύματα της κοινωνίας, συνήθως βρίσκονται στην αφάνεια. Κανείς δεν ξέρει με ποιό τρόπο έγιναν τα θύματα και όχι οι θύτες, μόνο οι ίδιοι το γνωρίζουν. Ψαχτείτε».

Με ποιο τραγούδι έχετε χάσει το μυαλό σας τελευταία;

Ας πούμε δίσκους καλυτερα.

Π: Yazz Ahmed – La Saboteuse

Φ: Liard – TFCF

B: Zombie Zombie – A Land for Renegades

Γιούρι Γκαγκάριν ή Νιλ Αρμστρονγκ; «Γιούρι εννοείται. Πρώτος κοσμοναύτης = ο καλύτερος κοσμοναύτης. Επίσης, λόγω θανάτου on duty και πρότερου βίου η τραγικότητά του εξυψώνεται».