Το vima.gr προτείνει για την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου

Ξένες ταινίες

«Νώε» (Noah) ΣΚΑΪ, 21.00
Ο Νώε (Ράσελ Κρόου), έμπειρος μαχητής, μάγος και θεραπευτής, κάθε βράδυ βασανίζεται από οράματα μιας ατέλειωτης πλημμύρας, που συμβολίζει την καταστροφή όλης της ζωής. Σταδιακά, αρχίζει να κατανοεί το μήνυμα που του έστειλε ο Θεός, πως αποφάσισε δηλαδή να τιμωρήσει τους ανθρώπους και να τους σκοτώσει, δίνοντας όμως πρώτα στον Νώε μια τελευταία ευκαιρία να διατηρήσει τη ζωή στη Γη. (ΗΠΑ, 2014, 138′)
«The holiday» ALPHA, 22.00
Η Αϊρις (Κέιτ Γουίνσλετ), δημοσιογράφος στο Λονδίνο, και η Αμάντα (Κάμερον Ντίαζ), επιχειρηματίας στην Καλιφόρνια, είναι δύο γυναίκες με εκ διαμέτρου αντίθετες ζωές. Το μόνο κοινό σημείο τους είναι η ατυχία τους στους άντρες! Από τη μια η Αϊρις μαθαίνει με άκομψο τρόπο ότι ο άντρας με τον οποίο είχε μια ταραχώδη σχέση τελικά παντρεύεται άλλη γυναίκα. Από την άλλη, η Αμάντα διαπιστώνει ότι ο σύντροφός της έχει παράλληλη σχέση. Σε μια προσπάθεια να «καθαρίσουν» για λίγο το μυαλό και τα συναισθήματά τους, αποφασίζουν να κάνουν χριστουγεννιάτικες διακοπές η μία στη χώρα της άλλης και θα γνωριστούν μέσω Ιντερνετ με αφορμή την προσωρινή ανταλλαγή των σπιτιών τους. (ΗΠΑ, 2006, 125′)
«Crazy, stupid, love» STAR, 23.15
Ο Καλ Γουίβερ (Στιβ Καρέλ) είναι παντρεμένος με την αγαπημένη του Εμιλι (Τζουλιάν Μουρ), έχει δύο υπέροχα παιδιά, μια αξιόλογη δουλειά και ένα υπέροχο σπίτι. Σε μια στιγμή όμως η τέλεια εικόνα καταρρέει, όταν η Εμιλι του εξομολογείται πως τον απατά και θέλει διαζύγιο. Ο Καλ χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Την κατάσταση έρχεται να σώσει ο φίλος του, Τζέικομπ Πάλμερ (Ράιαν Γκόσλινγκ), ένας εκ πεποιθήσεως εργένης, που αλλάζει γυναίκες σαν τα πουκάμισα! Ο Τζέικομπ θα του παραδώσει ταχύρρυθμα μαθήματα φλερτ και από αδιάφορο οικογενειάρχη θα τον μετατρέψει σε έναν γοητευτικό, ώριμο άντρα. (ΗΠΑ, 2011, 108′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.