Ελληνική σειρά

«Ο άντρας των ονείρων µου»
STAR, 17.30
Ο Τζακ λέει στην Αθηνά ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επανασυνδεθούν και εκείνη αναστατώνεται. Η Βίκυ, με τη βοήθεια της Μίκας, προσπαθεί να αποκρύψει από τον Μήτσο την αλήθεια για το δαχτυλίδι. Στο μεταξύ, ο Σωτήρης επιμένει στην απόφασή του να κλειστεί σε μοναστήρι και αυτό προβληματίζει πολύ την οικογένεια Καρασαββίδη. Η Ελλη επιπλήττει έντονα τον Απο επειδή έκανε πρόταση γάμου στη Βίκυ και ανάμεσά τους ξεκινάει μια έντονη κόντρα. Ο Πανίκος ζητάει από την Μπέλλα να πείσει τον Θεμιστοκλή να αποσύρει την επαγγελματική πρόταση που έκανε στον Τζακ για το Ντουμπάι, ώστε να μη φύγει από την Αθήνα.
Ξένες ταινίες
«Ραντεβού για παντρεµένους»
ΣΚΑΪ, 21.00
Ενα παντρεμένο ζευγάρι, ο Φιλ (Στιβ Καρέλ) και η Κλερ (Τίνα Φέι), έχει ορίσει μια συγκεκριμένη βραδιά κάθε εβδομάδας ως τη «βραδιά ραντεβού». Η ιστορία εκτυλίσσεται κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας βραδιάς, όπου όλα δείχνουν συνηθισμένα, αλλά όσο η ώρα περνά, απρόσμενα περιστατικά και ξεκαρδιστικές ανατροπές αρχίζουν να συμβαίνουν. (ΗΠΑ, 2010, 88′)
«Radio» (Αγώνας για τη νίκη) MEGA, 24.00
Σε μια μικρή πόλη της Βόρειας Καρολίνας κανείς δεν θυμάται πια το όνομα του πνευματικά καθυστερημένου Τζέιμς Κένεντι (Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ). Ολοι τον φωνάζουν «Radio», από τη φανατική του αγάπη για το ραδιόφωνο και τον περιγελούν σε κάθε ευκαιρία. Οταν όμως ο επιτυχημένος προπονητής της τοπικής ομάδας θα τον πάρει υπό την προστασία του, ο Radio θα γίνει όχι μόνο αποδεκτός από τους συμπολίτες του αλλά και ο «ήρωάς» τους. Η ταινία είναι βασίζεται σε αληθινή ιστορία. (ΗΠΑ, 2003, 104′)

HeliosPlus