Τηλεπαιχνίδι
«Money Drop»
STAR, 21.00
Δύο φίλοι, δύο συνάδελφοι, ένα ζευγάρι, δύο γείτονες, δύο συγγενείς και πολλοί ακόμα μπορούν να αποτελέσουν ένα δυναμικό δίδυμο για να παίξουν και να κερδίσουν μέχρι 300.000 ευρώ απαντώντας σωστά σε 8 απλές ερωτήσεις. Ενα παιχνίδι γνώσεων αλλά και τύχης με πολλή αγωνία και γρήγορους ρυθμούς.
Ξένη σειρά
«Ο φάρος»
ΕΡΤ3, 12.00
Η Λουθία είναι έτοιμη να επιστρέψει στον Φάρο και ακόμα δεν ξέρει ότι το παιδί της δεν είναι εκεί. Πρέπει να αντιμετωπίσει τον Ρικάρντο για να πάρει πίσω το παιδί της. Ο Αντρές επιστρέφει στο σπίτι των Μουνιόθ για να περάσει τη νύχτα και εκεί ανακαλύπτει πως η Κάρμεν έχει άλλα πλάνα για αυτόν. Η Λίντια είναι χάλια μιας και ο γάμος της φτάνει στο τέλος του. Ο Βίκτορ μαλώνει με την Πατρίθια εξαιτίας του Ούγο.


Ελληνική ταινία
«Το τανγκό των Χριστουγέννων»
ALPHA, 24.00
Η ταινία πραγματεύεται την προσπάθεια ενός σκληρού αξιωματικού που υπηρετεί στον Εβρο τη δεκαετία του 1970 να μάθει τανγκό με τη βοήθεια ενός στρατεύσιμου ώστε να χορέψει στη γιορτή των Χριστουγέννων με τη γυναίκα που είναι ερωτευμένος, τη γυναίκα του απρόσιτου συνταγματάρχη Μανώλη Λόγγου. Ομως, τα μαθήματα χορού θα βγάλουν στην επιφάνεια περισσότερα από όσα ο φόβος και τα κλειδωμένα μυστικά προσπαθούν να συγκρατήσουν, αλλάζοντας ριζικά τη ζωή όλων. Το «Τανγκό των Χριστουγέννων» είναι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Γιάννη Ξανθούλη, με ένα λαμπρό καστ ηθοποιών να πρωταγωνιστεί, ανάμεσά τους οι Γιάννης Μπέζος, Γιάννης Στάνκογλου, Αντίνοος Αλμπάνης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Ελένη Κοκκίδου. (2011, 94′)



Ξένη ταινία
«Δεσποινίς Τζούλια» (Miss Julie)
EΡΤ1, 22.10
Η Τζέσικα Τσαστέιν και ο Κόλιν Φάρελ είναι η αριστοκράτισσα και ο υπηρέτης σε αυτή την ενδιαφέρουσα κινηματογραφική μεταφορά του θεατρικού έργου του Ερρίκου Ιψεν από τη Λιβ Ούλμαν. (Νορβηγία/Αγγλία, 2014, 125′)

HeliosPlus