Κύπελλο: Συνέχεια στο Κύπελλο με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Ατρόμητο

Συνεχίζεται σήμερα, Τετάρτη, το Κύπελλο Ελλάδος με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Ατρόμητο να ψάχνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένονται να ξεπεράσουν εύκολα το εμπόδιο του Πλατανιά, ενώ πιο δύσκολες αποστολές έχουν η ΑΕΚ απέναντι στον φιλόδοξο Παναιτωλικό και ο Ατρόμητος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Συνεχίζεται σήμερα, Τετάρτη, το Κύπελλο Ελλάδος με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Ατρόμητο να ψάχνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένονται να ξεπεράσουν εύκολα το εμπόδιο του Πλατανιά, ενώ πιο δύσκολες αποστολές έχουν η ΑΕΚ απέναντι στον φιλόδοξο Παναιτωλικό και ο Ατρόμητος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης έχει ο Παναθηναϊκός που θα παίξει με τη Λαμία, ενώ εξαιρετικά αμφίρροπες αναμένονται οι αναμετρήσεις Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ-Ξάνθη.

Συνοπτικά το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας, οι οποίοι θα διεξαχθούν το τριήμερο 19-21 Δεκεμβρίου:

Τρίκαλα-ΠΑΟΚ 1-5
(15′ Πάνος – 5′, 58′ Μάτος, 70′ Μπίσεσβαρ, 80′ Κάμπος, 90+4′ Σάκχοφ)

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 20/12
Πλατανιάς-Ολυμπιακός 20/12
Παναιτωλικός-ΑΕΚ 20/12

Πανιώνιος-ΟΦΗ 21/12
Λάρισα-Ξάνθη 21/12
Λαμία-Παναθηναϊκός 21/12
Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 21/12

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.