Το vima.gr προτείνει για την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου

Ελληνικές σειρές
«Ο άντρας των ονείρων μου»
STAR, 17.30
Ο Τζακ ζηλεύει πάρα πολύ στην ιδέα ότι η Αθηνά φλερτάρει με τον Αντώνη. Ο Μπάμπης προσπαθεί να διαβάλει τον Μήτσο στον Πανίκο. Ο Πανίκος, όμως, τον υπερασπίζεται σθεναρά και ο Μπάμπης γίνεται έξαλλος και το χρησιμοποιεί ως άλλον έναν τρόπο για να πλησιάσει την Εύα. Ο Αντώνης δεν μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στο γύρισμα με την Τζένη και ο Αλέξανδρος αναλαμβάνει να μεσολαβήσει και να λύσει το πρόβλημα. Η Σάρα παίρνει θάρρος από τη διάσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Τζακ και στην Αθηνά και εντείνει τις προσπάθειές της να κατακτήσει τον Τζακ.
«Το Τατουάζ»
ALPHA, 21.00
Η Ολγα διαστρεβλώνει την αλήθεια στην Αννα, εξαγριώνοντάς την ακόμα περισσότερο με τον Αλέξανδρο. Υστερα από πίεση του Τόνυ, ο Θεοχάρης δέχεται την οικονομική βοήθεια του γαμπρού του, με σκοπό να επαναλειτουργήσουν οι αποθήκες του, κάτι που εξοργίζει τη Μαργκώ. Ο Παύλος επιστρέφει από το Λονδίνο, η αποκάλυψη όμως της επίσκεψής του στη Μαργκώ τον φέρνει σε άγρια κόντρα με τον Αλέξανδρο.
Ξένη ταινία
«Η Πέγκι Σου παντρεύτηκε»
(«Peggy Sue got married»)
MEGA, 24.00
Η Πέγκι Σου Μποντέλ, μια όμορφη και κεφάτη κοπέλα που χώρισε πρόσφατα από τον άνδρα της Τσάρλι, πηγαίνει μόνη της στην 25η συνάντηση του σχολείου της. Εκεί, τη στέφουν βασίλισσα της συνάντησης, αλλά, ενώ χορεύει στην πίστα, παθαίνει καρδιακή προσβολή και καταρρέει. Oταν ξυπνά, ανακαλύπτει ότι είναι πάλι τελειόφοιτη στο σχολείο, το 1959. Ρομαντικό παραμύθι φαντασίας του Φράνσις Κόπολα, με την Κάθλιν Τέρνερ να μεταφέρεται από το παρόν στο παρελθόν και να ξαναζεί στιγμές από την εφηβική της ηλικία σε περιβάλλον ροκαμπίλι. Συμπρωταγωνιστεί ο Νίκολας Κειτζ. (ΗΠΑ, 1986, 103′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.