To Sparkling Brut του δυναμικού Συνεταιρισμού της Σαντορίνης είναι το πρώτο αφρώδες που παράγεται στο νησί και μάλιστα με την παραδοσιακή μέθοδο της διπλής ζύμωσης! Βασισμένο στη δύναμη του σαντορινιού Ασύρτικου, το αφρώδες αυτό παραμένει με τις οινολάσπες για 17 ολόκληρους μήνες (σχεδόν όσο και μια σαμπάνια!) και προικίζεται με πολυπλοκότητα και δύναμη. Το αποτέλεσμα δίνει ένα μοσχοβολιστό μπουκέτο με βανίλια, ευκάλυπτο, λεμόνι, άχυρο και λευκόσαρκο ροδάκινο και ένα μέτριο σε βάρος σώμα. Η φρεσκάδα και το νεύρο κυριαρχούν, ενώ το τελείωμα είναι έντονα ξηρό, ενισχύοντας την ικανότητά του να αποτελέσει ένα τέλειο απεριτίφ.