Ενα έπος από τον μεγάλο οινοποιό που έφυγε πρόσφατα είναι το Cuvee No 15. Ο Χαρίδημος Χατζηδάκης αποδεικνύει ότι μια Σαντορίνη μπορεί να είναι εξωτική, αναμειγνύοντας σταφύλια από αμπελοτόπια του Πύργου, του Εμπορείου και της Μεσαριάς και εκχυλίζοντάς τα για 12 ώρες με τα στέμφυλα πριν τα ζυμώσει με άγριες ζύμες και εμφιαλώσει το κρασί χωρίς φιλτράρισμα. Μεγάλο το ρίσκο, μοναδικός ως εκ τούτου και ο χαρακτήρας του και γεμάτος με υπερσυμπυκνωμένες μνήμες ζαχαρωμένου ανανά και λεμονιού, μπισκότου και ζυμών που θυμίζουν κορυφαία σαμπάνια. Το στόμα διαθέτει τρομακτική διάρκεια και δύναμη, αλλά και λίγες τανίνες που απαιτούν μια 5ετία για να μαλακώσουν.