To vima.gr προτείνει για την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου

Ελληνικές σειρές
«Παρθένα ζωή»
ANT1, 19.00
Ο εφιάλτης του Αρη γίνεται πραγματικότητα και η Στεφανία αποβάλλει. Η Ζωή, συγκλονισμένη από την αποβολή της Στεφανίας, φοβάται και για το δικό της μωρό και μετακομίζει στο σπίτι του Παύλου, προκαλώντας έτσι την οργή της Σοφίας και της Χρυσάνθης. Ο Αντωνάκης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της Μπούντρου να σαμποτάρει τον φούρνο της οικογένειας Καλλέργη.
«Ελα στη θέση μου»
ALPHA, 20.00
Η Βασιλίνα, στην προσπάθειά της να αποσπάσει τη συγχώρεση του Αχιλλέα για την εισβολή στο σπίτι του, αποκαλύπτει ένα μυστικό της Μένης που θα προκαλέσει συνειρμούς για το κίνητρό της στην αναζήτηση των μετοχών. Ο Δαμιανός θέλει πάση θυσία να επισπεύσει τον γάμο του με τη Φαίη και κάνει εικασίες για το φύλο του μωρού. Παράλληλα, Βλάσης και Σύλβια ενημερώνονται από τον Γιαν και την Ισμήνη για τον ρόλο της εταιρείας-φαντάσματος από τη Νότια Αφρική και συμφωνούν σε κοινό μέτωπο ενάντια στις τακτικές της Μένης.


Ξένη ταινία
«Τροία» («Troy»)
STAR, 21.00
Το 1250 π.Χ. ο Πάρις (Ορλάντο Μπλουμ), γιος του βασιλιά της Τροίας Πρίαμου (Πίτερ Ο’Τουλ), πείθει την Ελένη (Νταϊάν Κρούγκερ) να εγκαταλείψει τον σύζυγό της και βασιλιά της Σπάρτης Μενέλαο (Μπρένταν Γκλίζον) και να τον ακολουθήσει στην πατρίδα του. Ο Μενέλαος ζητεί τη βοήθεια του αδελφού του Αγαμέμνονα (Μπράιαν Κοξ), βασιλιά των Μυκηνών, για να επιτεθεί στην Τροία και να πάρει πίσω τη σύζυγό του. Ο Αγαμέμνονας, που βλέπει πως αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να επεκτείνει την εδαφική του κυριαρχία, οργανώνει εκστρατεία και πενήντα χιλιάδες έλληνες στρατιώτες καταφθάνουν έξω από την Τροία, ανάμεσά τους και ο Αχιλλέας (Μπραντ Πιτ), ένας ημίθεος που η παρουσία του θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση αυτού του πολέμου. (ΗΠΑ, 2004, 147′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.