Σε δίκη παραπέμπονται εκ νέου έξι μέλη του ΤΑΙΠΕΔ

Την παραπομπή στο εδώλιο των έξι μελων του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ προτείνει εκ νέου ο εισαγγελεας Εφετων κ. Ανδρέας Καραφλός, στο πλαίσιο της γνωστης υπόθεσης «μη επωφελούς» αξιοποίησης ακινήτων.

Την παραπομπή στο εδώλιο των έξι μελών του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ προτείνει εκ νέου ο εισαγγελέας Εφετών κ. Ανδρέας Καραφλός, στο πλαίσιο της γνωστής υπόθεσης «μη επωφελούς» αξιοποίησης ακινήτων. Τον τελευταίο λόγο για την παραπομπή τους ή μη, έχει το Συμβούλιο Εφετών, υπό νέα σύνθεση (σε σχέση με την πρώτη φορά).

Η εξέλιξη είναι κομβική, καθώς είναι η δεύτερη φορά κατά την οποία ο ίδιος εισαγγελικός λειτουργός δείχνει το εδώλιο στους έξι, στην ποινική μεταχείριση των οποίων έχουν στραμμένο το βλέμμα τους και οι Βρυξέλλες.

Κατά του πρώτου παραπεμπτικού βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών, είχε υποβληθεί αίτηση αναίρεσης στον Άρειο Πάγο, την οποία και έκανε δεκτή το ανώτατο δικαστήριο. Αποτέλεσμα ήταν να «επιστρέψει» η δικογραφία στην Εισαγγελία Εφετών και να χρεωθεί εκ νέου στον κ. Καραφλό.

Η νέα πρόταση – σύμφωνα με πληροφορίες – αριθμεί 130 σελίδες.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.