To vima.gr προτείνει για την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου

Ελληνική σειρά
«Κάτι χωρισμένα παλικάρια»
ANT1, 21.00
Η Βιολέτα είναι έξαλλη με το σημείωμα που της άφησε η οικιακή βοηθός. Ο Πέτρος με την Θάλεια ξαναβρίσκονται, ενώ η Δανάη είναι ακόμα στο χωριό της. Η Κατερίνα θεωρεί πως ήρθε η ώρα αυτή και η Βιολέτα να βγουν ραντεβού με άλλους. Ο Γρηγόρης δεν σταματάει να πολιορκεί τη Μάρθα. Ο Ευτύχης προσπαθεί να πάρει τη σωστή απόφαση σχετικά με το αν θα δεχτεί ή όχι την πρόταση που του έκανε ο Γρηγόρης. Ο Αντώνης με την Πηνελόπη ξαναβγαίνουν ραντεβού. Ο Μηνάς συνεχίζει να ποζάρει ως μοντέλο του Αγγελου, του οποίου οι απαιτήσεις για την έκθεση αυξάνονται όλο και περισσότερο.
Ξένες ταινίες
«Interstellar»
STAR, 22.10
Καθώς μια ολοένα και εντονότερη ξηρασία απλώνεται σε όλη τη Γη, το μέλλον της ανθρωπότητας μοιάζει ζοφερό. Τελευταία ελπίδα είναι ένα ταξίδι σε τρεις πιθανούς κατοικήσιμους πλανήτες ενός μακρινού γαλαξία. Οι τολμηροί αστροναύτες της αποστολής όμως δεν ξέρουν αν και πότε θα επιστρέψουν. Η γενναία ομάδα αναλαμβάνει την πιο σημαντική και ηρωική αποστολή στην ανθρώπινη ιστορία: να ταξιδέψουν, μέσω μιας πύλης στον χρόνο, πέρα από τους φυσικούς περιορισμούς, για να ανακαλύψουν αν η ανθρωπότητα έχει μέλλον ανάμεσα στα αστέρια. (HΠΑ/Αγγλία, 2014, 160′)
«Ενας αξιότιμος κύριος» (Solitary man)
Σκάι, 01.30
Ο Μπεν (Μάικλ Ντάγκλας), ένας 50άρης Νεοϋορκέζος και πρώην επιτυχημένος έμπορος αυτοκινήτων, βλέπει τη ζωή του να καταρρέει γύρω του. Προβλήματα υγείας, ένας κατεστραμμένος γάμος και μια χρεοκοπία σφίγγουν όλο και περισσότερο τη θηλιά, όμως εκείνος συνεχίζει να κυνηγά την πρόσκαιρη ικανοποίηση με όλο και νεαρότερες γυναίκες. Πού θα τον οδηγήσει η πορεία της παρακμής που φαίνεται πως δεν μπορεί να αποφύγει;
(ΗΠΑ, 2009, 90′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.