Για το πιο πλούσιο τεύχος του χρόνου προτείνουμε:
• Ολοκληρωμένα μενού, από το πρώτο πιάτο μέχρι το γλυκό
• 12 προτάσεις για μαγειρέματα με μαύρο χοίρο, πάπια, μοσχάρι, κόκορα, χοιρινό, αγριογούρουνο, διαλεγμένες μία μία
• Τις καλύτερες διευθύνσεις και τα ποιοτικότερα προϊόντα για το τραπέζι μας
Επίσης
• Μενού για vegan
• Το brunch της Κυριακής
• 9 προτάσεις για πρωτότυπο finger food με ελληνικά προϊόντα
• Δοκιμάσαμε το πλιγούρι αντί για ρύζι με απρόσμενα γευστικά αποτελέσματα
• Ψαροφαγία από τον σεφ Κώστα Μπουγιούρη
Και πολλές προτάσεις για πρωτότυπες σούπες, τάρτες, σαλάτες, πουρέδες κ.ά.
Από τις 29 Δεκεμβρίου στα περίπτερα
Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‛χει ψάξει!